Sponsoring

 

TEAM PLANTINA

De Nieuwenhuijse Groep is partner van schaatsploeg Team Plantina. De schaatsers van de succesvolle ploeg, waar ook Olympische helden als Ronald Mulder en Gerard van Velde deel van uitmaken, rijden ook dit seizoen weer in onze Volvo's. “We zijn trots dat we met Volvo Nieuwenhuijse opnieuw een grote en betrouwbare partner aan iSkate en Team Plantina hebben kunnen verbinden”, zegt Yuri Solinger van iSkate, de schaatsorganisatie waaronder Team Plantina valt. Met Volvo heeft de schaatsploeg een sportieve partner. Het automerk was eerder al leverancier in het schaatsen en is ook sterk aanwezig in het hockey; tijdens het  WK in Den Haag was Volvo de officiële vervoerder. De schaatsers van Team Plantina rijden dit seizoen in de Volvo V40 en de V60 Plug-in Hybrid. 

 

ELIS LIGTLEE

Olympisch Kampioen Elis Ligtlee uit Eerbeek is een van Nederlands meest succesvolle baanwielrensters. Elis Ligtlee behaalde in RIO haar eerste olympische gouden medaille op de discipline keirin. In datzelfde seizoen haalde ze nog twee gouden, een zilveren en een bronzen medaille gewonnen op het EK Baanwielrennen in het Zwitserse Grenchen. De 22-jarige Eerbeekse klopte op het onderdeel sprint twee keer overtuigend haar Russische opponente Anastasiia Voinava in de finale. Het was voor Ligtlee haar tweede medaille van dit EK. Eerder won ze brons op de teamsprint. Volvo Nieuwenhuijse is sponsorpartner van Elis Ligtlee. Na het behalen van het GOUD in RIO werd Elis verrast met een gouden XC90. Nu rijdt ze in een V60, uiteraard met een goud randje.

 

VOLVO CLUBBONUS 

Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van hockeytalent geeft Volvo Cars Nederland op landelijk niveau al bijna 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld. Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland. Zij keert een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo Nieuwenhuijse. Nieuwenhuijse is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub. Om als club en als Volvo-dealer in aanmerking te komen voor het Volvo Clubbonuscontact moet voldaan worden aan een wederzijdse inspanningsverplichting.

Nieuwenhuijse ondersteunt in haar regio onderstaande hockeyclubs: MHC Dalfsen - Hattemse MHC - HC Zwolle - HC Ares - MHC Zutphen - HV Epse - DHV - VHC Twello - MHC Steenwijk en MHC Meppel en MHC Epe. 

 

Coachjassen voor VV Heino

Alle coaches en begeleiders van VV Heino lopen er de komende jaren warmpjes bij. Nieuwenhuijse heeft hen voorzien van nieuwe coachjassen. Verkoopadviseur Leon Leferink van Nieuwenhuijse Zwolle overhandigd Jeroen Nijenhuis van VV Heino het eerste exemplaar.