Over Nieuwenhuijse

Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de autosector. Zorg voor jezelf en voor anderen: het veiligheidsconcept is niet alleen toegespitst op de passagiers in de eigen auto, maar eveneens op passagiers in andere auto’s, en op voetgangers. Milieubescherming gaat verder dan wetgeving – en rekening houden met klanten is een devies dat het hele bedrijf inspireert.

Werken bij

Zie jij jezelf al werken bij Nieuwenhuijse? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en wellicht drinken we samen een kop koffie.

Lees meer

Onderdeel van de Nieuwenhuijse Familie

Naast Volvo Nieuwenhuijse zijn de Stappenbelt Specialized Concept Store en MAX’S Mobility Service Centre ook onderdeel van de familie.

Lees meer

Nieuwenhuijse door de jaren heen

Nieuwenhuijse familie

We zijn een Volvodealer met vijf vestigingen in Apeldoorn, Meppel, Raalte, Zutphen en Zwolle. Dankzij de focus op menselijke waarden onderscheidt de Nieuwenhuijse familie zich in de autosector. Zorg voor jezelf en voor anderen.

Kom in contact

Stappenbelt is een fietsspeciaalzaak en specialist in het merk Specialized. De focus ligt vooral op de veeleisende en sportieve fietser. Met de nadruk op racefietsen, mountainbikes, e-bikes en innovatieve sportfietsen.

Bezoek website

Ik ben MAX’S en ik ben er voor iedereen die on the go is en vooruit wil. De moderne garage waar ik alles in huis heb. Voor alle merken. We verkopen occasions met een goed verhaal en zijn gek op techniek.

Bezoek website

De focus van Heritage Customs ligt op esthetiek en biedt Carchitectuur als service aan. Via Heritage Customs kunnen klanten hun eigen nalatenschap creëren.

De Heritage Customs Defender is de ultieme expressie van elke individuele klant.

Bezoek website

Welkom bij Everlast, waar we de auto-esthetiek opnieuw definiëren met onze gedurfde en onderscheidende EX30-wielontwerpen en kleur- en bekledingsveranderingen. Onze wielen zijn gemaakt voor autoliefhebbers en zijn een bewijs van zowel stijl als inhoud.

Bezoek website

Volvo Harrie Arendsen is een Volvo-dealer met vier vestigingen in Almelo, Hengelo, Doetinchem en Zevenaar.  Een dynamische organisatie met een gemoedelijke en nuchtere sfeer.

Bezoek website