Acties

Is uw auto toe aan een APK keuring? Plan deze nu bij Volvo Nieuwenhuijse. Maak eenvoudig online een afspraak of kom langs in één van onze zes vestigingen. *Combineert u de APK keuring met een onderhoudsbeurt? Dan is uw APK keuring…

Lees verder

Profiteer van vrijdag 21 december tot en met maandag 31 december 2018 van een éxtra korting van € 1.000 bóvenop de aanschaf of inruil van uw Volvo!

Lees verder

Volvo Nieuwenhuijse bestaat dit jaar 30 jaar! Volvorijders worden daarom in de maanden oktober, november en december door ons getrakteerd op mooie aanbiedingen met maar liefst 30% korting!

Lees verder

Profiteer van de Black Friday Weekend Deal bij Volvo Nieuwenhuijse! Op vrijdag 23 november, zaterdag 24 november en maandag 26 november éxtra (inruil)kortingen bovenop de al messcherpe prijzen!

Lees verder

Uitvoorraadleasen.nl, altijd de nieuwste modellen voor scherpe prijzen op voorraad. Uitvoorraadleasen.nl is een onderdeel van de Nieuwenhuijse Groep. Deskundig advies, optimale aflevering en maximale nazorg gegarandeerd.

Lees verder

Juiste banden zorgen voor een optimale grip op de weg en verhogen uw veiligheid. Volvo Nieuwenhuijse raadt u daarom aan uw zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Uiteraard kunt u hiervoor een afspraak bij ons maken. Voorkom wa…

Lees verder
1 2 3