Volvo Clubbonus: tot €1000 voor je hockeyvereniging

Volvo en hockey, dat is een hele mooie combinatie. Bij Nieuwenhuijse weten ze dat als geen ander, want we sponsoren meer dan een elftal aan hockeyverenigingen. Volvo Car Nederland is zowel op professioneel- als amateurniveau actief. Hierdoor kan het goed zijn dat je lokale vereniging ook de steun van Nieuwenhuijse en Volvo krijgt!

Het is goed om daarbij te vermelden dat dit een actie is in combinatie met Volvo Nederland. Dat betekent dat het geheel los staat van kortingen voor de klant zelf! Bij sommige clubs is deze actie heel succesvol en gaan er duizenden euro’s naar de club. Geld wat gebruikt kan worden voor onderhoud, materiaal en verbouwingen.

Hoe het werkt

Wanneer een lid (of ouder van)een gesponsorde hockeyvereniging een nieuwe Volvo aanschaft of leaset bij Nieuwenhuijse, wordt er door Volvo Car Nederland € 1000,- gestort voor in de clubkas. Wanneer er een Volvo Selekt Occasion aangeschaft wordt, ontvangt de clubkas een bedrag van € 500.- . De Clubbonus geldt voor hockeyverenigingen die een sponsorovereenkomst met Volvo Nieuwenhuijse aangaan. Door binnen de vereniging de Clubbonus onder de aandacht te brengen kan het de clubkas een leuk jaarlijks bedrag opleveren. En de leden rijden in een prachtige comfortabele Volvo.

Neem contact met ons op

Verenigingen die we sponsoren

We zijn inmiddels de trotse sponsoren van de onderstaande hockeyclubs binnen onze regio:

Meer informatie over de clubbonus?

Zit je hockeyvereniging hier nog niet bij, maar je wilt wel gebruik maken van de Clubbonus? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, neem dan contact op met Siem Keijzer via sponsoring@nieuwenhuijse.nl.