Vestiging Volvo Nieuwenhuijse Zwolle

Partner in zakelijke mobiliteit

Wij geloven in partnership waarbij wij samen met onze relaties actief op zoek gaan naar de beste oplossingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Door een toonaangevende positie in de markt en onze jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd van aanschaf tot en met beheer. Wij bieden u met onze kwaliteitsproducten en aanvullende services, maximale -zekerheden, ontzorging en verlaging van uw operationele kosten.

Juist ook in deze bijzondere tijd waarin u als ondernemer met een snel veranderende markt wordt geconfronteerd is er behoefte aan advies. Advies en informatie die we graag met u willen delen. Met als doel om samen door deze periode te komen.

We maken graag kennis, eventueel op (digitale) afstand. Zo leert onze accountmanager u en uw bedrijf kennen en maakt u alvast kennis met onze accountmanager. De wensen en behoeftes van het wagenpark worden in zo’n eerste kennismaking vaak al duidelijk.

Geheel vrijblijvend brengen we vervolgens een zakelijk mobiliteitsadvies uit, afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van uw bedrijf.

Ontmoet onze Business Sales

Loading …

Waarom bedrijven kiezen voor Volvo Nieuwenhuijse als partner in mobiliteit, en dus ook onderdeel uitmaken van onze samenwerking met uw organisatie:

  • Hoge klanttevredenheid
  • Een aanspreekpunt
  • Maatwerk
  • 24-uurs mobiliteitsgarantie
  • Haal- en brengservice
  • Verruimde openingstijden
  • Schadeherstel

Korte lijnen

Goede communicatie is de basis van een goede en duurzame samenwerking. Snelle en duidelijke communicatie met alle betrokken partijen is voor ons een voorwaarde en daarom hebben onze accountmanagers korte communicatielijnen met alle betrokken partijen binnen ons bedrijf, natuurlijk met Volvo Car Nederland en bovenal met u!