Vervangend vervoer

Wanneer jouw Volvo bij ons voor onderhoud komt, kan je op de meeste werkzaamheden gewoon wachten. Past het onderhoud niet binnen je eigen agenda of duren de werkzaamheden langer? Geen probleem, we denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat je op jouw bestemming komt.

Plan een afspraak
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELENLEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN
  • HAAL- EN BRENGSERVICEHAAL- EN BRENGSERVICE
  • DEALER ONDERHOUDENDEALER ONDERHOUDEN
  • 1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE

Haal- en brengservice*

Voor de momenten dat het onderhoud aan de auto nodig is, maar het niet in de planning past bieden wij de haal- en brengservice aan. We halen de Volvo bij je thuis of op het werk op en voeren de besproken werkzaamheden uit. Uiteraard brengen we de auto na de werkzaamheden ook weer terug. Wanneer je bij het maken van een afspraak aangeeft gebruik te willen maken van de haal- en brengservice, regelen wij de rest. Meer weten over de service? Op de haal- en brengservice pagina vind je niet alleen meer informatie, maar ook een video over de service.

Bekijk hoe het werkt

Vervangende auto*

Soms is een auto onmisbaar om bij de geplande afspraken te komen of om een boodschap te doen. In die gevallen is een vervangende auto wel zo handig. Bij het maken van een onderhoudsafspraak kun je aangeven dat je graag gebruik maakt van een vervangende auto. Ook kun je hier aangeven of je een handgeschakelde of een automaat wilt reserveren. Ons wagenpark verandert het gehele jaar door, waardoor het kan voorkomen dat de door jouw opgegeven voorkeur niet beschikbaar is. We doen natuurlijk ons uiterste best om een zo goed mogelijke vervangende Volvo te reserveren.

Op de (elektrische)fiets van Specialized

Er is bijna niks zo groen als op de fiets van en naar bestemming te gaan. Vaak is het op de (elektrische)fiets ook nog gemakkelijker om van A naar B te komen dan bijvoorbeeld met de auto. Onze Specialized fietsen van Stappenbelt zijn gratis te lenen en de elektrisch fietsen zijn natuurlijk volledig opgeladen voordat u vertrekt. Het is wel aan te raden om vooraf aan te geven dat je van een fiets gebruik wilt maken. Wat het Nederlandse weer doet is altijd afwachten, maar bij zonnig weer zijn de fietsen een populaire keuze.

Meer over Stappenbelt

* Aan deze service zijn kosten verbonden. Voorwaarden en tarieven kunnen afwijken van de gekozen service, afstand, locatie of mogelijk uw leasecontract. Onze collega’s staan u graag te woord over eventuele vragen en wat de haal- en brengservice voor u kan betekenen.