Ruitschade herstellen

Een sterretje in de voorruit is meestal in 30 minuten al hersteld en bovendien vaak gratis*. Wanneer je te lang wacht met het repareren van een sterretje kan deze veranderen in een barst. Dit kan gebeuren wanneer je op een warme zomerdag de koude airco aanzet of wanneer je s‘ ochtends vroeg de winter buitenhoudt met het aanzetten van de verwarming. Een plotselinge verandering in de temperatuur kan van een kleine beschadiging een grote barst maken. En dat is zonde, want dan moet de gehele voorruit vervangen worden. *Met een WA+ verzekering dekt de verzekeraar doorgaans de kosten voor een sterreparatie.

Repareer mijn ruit
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELENLEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN
  • HAAL- EN BRENGSERVICEHAAL- EN BRENGSERVICE
  • DEALER ONDERHOUDENDEALER ONDERHOUDEN
  • 1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE

De Nieuwenhuijse Volvo standaard

Schade aan de ruiten kan door iets kleins als een steentje komen, maar helaas ook door inbraakschade. We beoordelen daarom altijd of de schade te repareren is en of dit verantwoord is. Volvoruiten maken namelijk een groot deel uit van de veiligheid van de auto. Zo is de voorruit van invloed op de carrosserie, maar ook van invloed op de regensensor en City Safety. Elke Volvoruit komt daarom met speciale technische kenmerken om aan de Volvo standaard te voldoen:

Repareer mijn ruitschade

De voor- en zijruiten zijn voorzien van een waterafstotende coating voor optimaal zicht bij regen en worden minder snel vuil
De ruiten kunnen een zon- en warmte-werende werking hebben
Glas met aanpassingen voor de regensensor, CWAB en City Safety. Bij vervanging van de voorruit worden deze systemen gekalibreerd
Gelaagde ruiten voor veiligheid en inbraakpreventie
Ruitdikte per Volvo-model i.v.m. vermindering van windgeruis en omgevingslawaai
Geïntegreerde bedrading voor verwarming en/of audio-ontvangst

De voorruit repareren of vervangen

Doordat de voorruit zo’n belangrijke rol heeft voor de carrosserie en uw veiligheid, gebruiken wij bij reparatie of vervanging van de autoruit altijd originele Volvo-onderdelen. Natuurlijk gebeurt de montage geheel volgens de Volvo-voorschriften. Zo weet je zeker dat uw voorruit alle technische kenmerken heeft die het glas zo uniek maken. Bovendien is jouw Volvo na reparatie bij ons weer net zo veilig als voor de ruitschade. Gegarandeerd. En je krijgt 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.