Nieuwenhuijse Refresh & Care

Tussen de seizoenen en vakanties door de auto weer in topconditie brengen gaat voor ons verder dan alleen het wassen van de auto. Is jouw Volvo wel toe aan een grote schoonmaakbeurt, kom dan bij ons langs voor een grondige reiniging. Met de Nieuwenhuijse Refresh & Care reinigen we de auto van zowel binnen als buiten en bereiden je auto voor op de komende periode met een beschermende laag op de lak.

Plan een afspraak
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELENLEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN
  • HAAL- EN BRENGSERVICEHAAL- EN BRENGSERVICE
  • DEALER ONDERHOUDENDEALER ONDERHOUDEN
  • 1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE

Van binnen en buiten

Een grondige wasbeurt die net even wat verder gaat dan alleen de buitenkant. Met Refresh & Care wassen we de auto en wordt de lak voorzien van een beschermende wax die jouw auto beschermt tegen vuil. Naast het wassen van de auto reinigen we de:

  • Banden en velgen
  • Ramen binnen en buiten
  • Kunststofkappen
  • Het interieur

Voor het interieur geldt dat we de auto allereerst stofzuigen en daarin nemen we ook de kofferbakruimte mee. Vervolgens reinigen we het dashboard en alle roostertjes. Oppervlakkige vlekken in de bekleding verwijderen we zo goed als mogelijk. Het resultaat is een gereinigde auto vrij van pekel, Saharazand en elk ander vuil. Gun uzelf deze complete schoonmaakbeurt voor € 145,-.

Volvo’s met lederen interieur zijn uit te breiden met een reiniging en conditioneringsset voor € 24,95. Wij brengen dit de eerste keer voor u aan en geven de set vervolgens aan u mee. Dit reinigt en verzorgt uw lederen bekleding waardoor het soepel en in de beste conditie blijft. Om er zeker van te zijn dat uw auto er niet alleen schoon bij staat, controleren we uw auto gratis op 20 essentiële punten.

Altijd in topconditie

Als je Volvo nog wat extra liefde verdient, dan kun je de lak voor langere tijd beschermen tegen invloeden van buitenaf. Met Nieuwenhuijse detailing beschermt je de lak tegen aantasting door o.a. insecten, vogelpoep, pekel en biedt het de mooiste reflectie van de lak.

Meer informatie