Polestar optimalisatie: haal nog meer uit je Volvo

De beste rijervaring, een ongekend gevoel van controle en rijden met een gevoel van sensatie. Met Polestar Engineerd optimisation haalt u alles uit uw Volvo. De optimalisatie gaat namelijk verder dan enkel meer pk’s uit de motor. De gehele aandrijflijn wordt verbeterd en dat is te merken. Polestar optimalisaties worden in ongeveer een uur geïnstalleerd en hiermee behoudt u uw originele garantie. Het heeft geen verdere invloed op op CO2 uitstoot, onderhoudsintervallen of brandstofverbruik. Vraag uw vestiging voor de exacte prijs en beschikbaarheid.

Tijdelijke aanbieding: Voor alle huidige modellen geen € 995,-, maar € 695,- !
Actie loopt tot 31-12-2023

Ik wil Polestar optimalisatie
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELENLEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN
  • HAAL- EN BRENGSERVICEHAAL- EN BRENGSERVICE
  • DEALER ONDERHOUDENDEALER ONDERHOUDEN
  • 1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE

Wat doet Polestar Optimalisatie voor je Volvo?

Afhankelijk van model en uitvoering worden de volgende aspecten geoptimaliseerd.

Gaspedaalreactie
Een betere feedback en daarmee betere acceleratie. Met de aangepaste gaspedaalreactie wordt inhalen soepeler en rijdt u met meer controle door de bochten.

Reactie bij loslaten van gaspedaal
Met deze aanpassing heeft u een betere voorspelbaarheid en controle wanneer u plots het gaspedaal loslaat. Dit is enkel mogelijk bij automatische transmissies.

Schakelsnelheid
Een verbeterde schakelsnelheid zorgt voor een directer gevoel en snellere acceleratie. Enkel mogelijk bij automatische transmissies.

Schakelprecisie en gear hold
Een preciezere rijervaring en wederom een snellere acceleratie. De schakelmomenten zijn volledig aangepast om de beste prestaties in het middelhoge toerenbereik te benutten. Ook blijft dezelfde versnelling ingeschakeld bij bochten met een hoge zijdelingse g-kracht.

Motorprestaties
Meer vermogen voor de momenten wanneer u wilt inhalen, invoegen op de snelweg of na een bocht of stoplichten wilt optrekken.

Koppeloverdracht
AWD Met deze optimalisatie krijgen de achterwielen een groter koppel met als gevolg een meer dynamische rijervaring. Een betere controle in de bochten en meer grip bij het wegrijden. Verkrijgbaar voor niet-hybride SPA- CMA-auto’s met AWD vanaf modeljaar 2016 en later.

Ik wil Polestar optimalisatie