Volvo erkend schadeherstel

Elke keer dat je instapt in jouw Volvo maak je een nieuw verhaal. Het liefst een verhaal dat het vertellen waard is. Aan vrienden, familie of collega’s beschrijven we de vakantie en de reis ernaartoe. Het liefste zie je deze verhalen niet aan de auto af. Tijdens een van jouw verhalen wel een kras, deuk of grotere schade opgelopen? Dan is het goed om te weten dat onze schade-experts klaarstaan om je Volvo te herstellen. En wij regelen de afhandeling van de schade met jouw verzekering.

Repareer mijn schade
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELENLEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN
  • HAAL- EN BRENGSERVICEHAAL- EN BRENGSERVICE
  • DEALER ONDERHOUDENDEALER ONDERHOUDEN
  • 1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE

Volvo Smart Repair

Door gebruik van je auto kunnen er kleine beschadigingen ontstaan. Natuurlijk heeft dit geen invloed op de rijeigenschappen van jouw auto, maar mogelijk wel voor je rijervaring. Met Volvo Smart Repair (Small and Medium Area Repair) herstellen wij deze beschadigen. Kleine beschadigen kunnen zowel in het in- als exterieur zitten. Een gaatje in de bekleding, steenslagschade, of een kras op het dashboard. Ook behoort uitdeuken zonder spuitwerk tot de Smart Repair methode. Hierdoor kunnen we de auto vaak veel sneller herstellen dan op de traditionele manier. En bijkomend voordeel is dat de kosten op deze manier veel lager uitvallen.

Vier jaar garantie

Onze experts werken uitsluitend met originele Volvo-onderdelen en originele montagematerialen. Zij kennen uw Volvo tot in de kleinste detail en hierdoor levert u niets in op de veiligheid van uw Volvo. Gegarandeerd: uw Volvo krijgt zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Op alle schadeherstelwerkzaamheden krijgt u 4 jaar garantie, zonder dat het van invloed is op de dagwaarde van uw auto. Dat is wel zo prettig natuurlijk.

Neem contact met ons op

Ruitschade

Een autoruit kan al beschadigen door een steentje, maar helaas ook door inbraak. Een sterretje is meestal goed te herstellen en brengt de ruit weer terug naar zijn oorspronkelijke staat. Bij elke autoruitschade wordt de schade eerst beoordeeld. De grootte en plek van de beschadiging zijn bepalend of het herstellen van de ruit mogelijk is. Een sterretje repareren is binnen 30 minuten vaak al opgelost en wordt in de meeste gevallen volledig vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Ook voor het vervangen van de voorruit kunt je bij ons terecht.

Meer informatie