Detailing voor je Volvo

Van de auto zelf samenstellen in je favoriete kleur tot die ene prachtige occasion die aan alle eisen voldoet. Eén ding is zeker: je bent de trotste eigenaar van een prachtige Volvo. Als je Volvo nog wat extra liefde verdient, dan kun je de lak beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Nieuwenhuijse lakbescherming helpt krassen voorkomen, beschermt tegen aantasting door o.a. vogelpoep en biedt de mooiste reflectie van de lak.

Cardetailing in het kort

Detailing is meer dan alleen het poetsen van de auto. Poetsen van de auto verwijdert krasjes in de lak, maar biedt geen bescherming. Met detailing wordt de auto grondig gewassen, gereinigd en vervolgens gepolijst voor de beste lak. De volgende stap is het ontvetten van de auto, gevolgd door het aanbrengen van de coating. De coating sluit de lak in en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Als laatste stap wordt de coating gedroogd en is de lak van de auto beschermd.

Neem contact op
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELENLEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN
  • HAAL- EN BRENGSERVICEHAAL- EN BRENGSERVICE
  • DEALER ONDERHOUDENDEALER ONDERHOUDEN
  • 1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE

Nieuwe Volvo’s

Het doek gaat van uw splinternieuwe Volvo, de geweldige lak springt als eerste in het oog. Met de Nieuwenhuijse lakbescherming krijgt de Volvo niet alleen een prachtige glans, maar wordt de lak ook beschermd tegen krassen en vuil van buitenaf. Zo houd je de lak van jouw nieuwe auto in nieuwstaat en is het een jaar later nog steeds alsof je in een gloednieuwe Volvo rijdt.

Occasions

Een occasion kan in de loop der jaren natuurlijk was krasjes hebben opgelopen. Ook kan de lak wat van zijn glans zijn kwijtgeraakt. Wanneer we onze lakbescherming aanbrengen, wordt jouw auto altijd eerst grondig gereinigd en gepolijst. Hiermee brengen we de lak weer zoveel mogelijk terug naar de nieuwstaat. En je profiteert vervolgens van de beste lakbescherming.

Neem contact met ons op

Detailingpakketten

Brons

Deze coating beschermt de lak gedurende 1.5 jaar en geeft een prachtige glans. De coating heeft geen verdere onderhoud nodig. Borstels van de wasstraat kunnen de coating beschadigen.

Zilver

Wanneer je de auto zelf wast, maar niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan het onderhouden van de coating. De coating biedt 3 jaar bescherming en is niet geschikt voor de wasstraat.

Goud

De beste coating voor wanneer je zelf de auto wast en de coating onderhoudt. Biedt gedurende 5 jaar lakbescherming. De coating is niet geschikt voor de wasstraat.

Coating en de wasstraat

Hoe vies de auto ook na een avontuur is, zo schoon komt die er weer uit na een bezoek aan de wasstraat. We kunnen het gemak van de wasstraat dan ook niet ontkennen, maar wanneer je gebruikt maakt van een coating raden wij het gebruik van de wasstraat af. De borstels van de wasstraat kunnen de coating beschadigen en dat gaat ten koste van de investering in de lakbescherming. Het beste wat je kunt doen om de coating en de lak te beschermen is de auto met de hand wassen. Zo voorkomt u mogelijke schade en geniet je het langst van de bescherming en glans van de lak.