XC40 Fusion red model

Altijd in verbinding: Volvo Cars app

Met de Volvo Cars app bent je altijd in verbinding met je Volvo en kan je op elk moment op afstand informatie over het voertuig vinden. Voorbeelden hiervan zijn de actuele positie, de inhoud van de tank en als de Volvo over parkeerverwarming beschikt, kun je de temperatuur in jouw auto instellen zodat je altijd comfortabel instapt.

Volvo Cars App verlengen
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELENLEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN
  • HAAL- EN BRENGSERVICEHAAL- EN BRENGSERVICE
  • DEALER ONDERHOUDENDEALER ONDERHOUDEN
  • 1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE

Volvo Cars app verlengen

Verleng je Volvo Cars app abonnement via ons. Zorg ervoor dat je het VIN-nummer van de Volvo bij de hand heeft. Je kunt het VIN-nummer vinden op het kentekenbewijs van de Volvo of in de Volvo Cars app.

Onze vestigingen
Volvo Cars App

Altijd de juiste temperatuur

Warm als het koud is en koud als het warm is. Of het nou sneeuwt, vriest of buiten 30 graden is, je Volvo staat er warmpjes of heerlijk gekoeld bij. Ruiten krabben is verleden tijd en in de zomer zorgt de airco ervoor dat je heerlijk koel instapt. Met de Volvo Cars app stel je de klimaatregeling op afstand in en ben je meteen klaar om op pad te gaan. Maak het jezelf een stukje makkelijker en aangenamer, vooral tijdens heel koud of warm weer.

Ontdek de omgeving

Vanuit huis de route uitstippelen en de omgeving vast in kaart brengen om vervolgens de routebeschrijving naar je Volvo te sturen. Ontdek gemakkelijk nieuwe plaatsen op uw bestemming met een druk op Volvo On Call knop. Een van de medewerkers helpt je graag met het zoeken van een lekker restaurant of een attractie in de buurt. De navigatie doet vervolgens de rest. Of koppel uw agenda met de app. Zo kan Volvo on Call je laten weten wanneer het tijd is om te vertrekken en wordt de locatie van uw afspraak naar het navigatiesysteem gestuurd.

Bij pech of in nood

Met Volvo Assistance heb je bij pech onderweg altijd hulp in de buurt. De knop Volvo On Call, boven de achteruitkijkspiegel, verbind je dan door met een medewerker die je verder helpt. In geval van nood zijn we er ook voor je. Bij activering van een airbag of gordelspanner, waarschuwt uw auto automatisch een Volvo On Call medewerker. Zij nemen direct met je contact op. Krijgen zij geen gehoor? Dan worden de hulpdiensten ingeschakeld en naar je locatie gestuurd, want iedere seconden telt.

Altijd op de hoogte

Met Volvo On Call weet u altijd wat de status van uw auto is. Controleer of de deuren vergrendeld zijn of regel dit via de app op afstand. Wat is het huidige brandstofbereik/actieradius en wat is de temperatuur buiten de auto, is de auto in gebruik en is er onderhoud nodig? Met Volvo On Call kunt u bovendien uw persoonlijke en/of zakelijke ritten bijhouden in een rij-logboek. Staat u ergens geparkeerd en weet u niet precies meer waar, dan vindt u de auto gemakkelijk terug via de kaart in de app, of laat de lichten knipperen.