APK voor je Volvo

Heb je bericht ontvangen van de RDW dat je Volvo gekeurd moet worden? Bij Volvo Nieuwenhuijse staan onze monteurs dan ook klaar om je Volvo te controleren volgens de RDW-regelgeving. Bij Volvo Nieuwenhuijse is een APK slechts € 49 all-in. Laat je direct een onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan kost de APK maar € 29,-*!

Plan je APK bij Nieuwenhuijse
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELENLEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN
  • HAAL- EN BRENGSERVICEHAAL- EN BRENGSERVICE
  • APK VOOR MAAR € 29APK VOOR MAAR € 29
  • DEALER ONDERHOUDENDEALER ONDERHOUDEN
  • 1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE

Wat doen we tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK)?

Tijdens de Algemene Periodieke Keuring, in het kort APK, beoordeelt onze keurmeester je Volvo op drie thema’s. Verkeersveiligheid, milieu en de registratie. Je wilt natuurlijk altijd met een veilige auto onderweg zijn. Onze monteurs controleren je Volvo onder andere op de staat van de banden, remmen en verlichting. Daarnaast controleert de monteur onder andere de CO2 uitstoot, als laatste wordt de kilometerstand geregistreerd en je Volvo afgemeld.

Waarom een APK bij Volvo Nieuwenhuijse?

Onze monteurs zijn echte Volvo-specialisten en kennen je Volvo door en door. Mochten onze monteurs tijdens een APK iets vinden aan je Volvo, dan is er niks zo fijn dat je Volvo uitsluitend met originele onderdelen wordt onderhouden. Zo kan je altijd met een veilig gevoel onderweg.

Wanneer is mijn Volvo toe aan zijn APK?

Het is altijd fijn om te weten wanneer je Volvo toe is aan zijn APK. Dit is afhankelijk van op welke brandstof je auto rijdt. Je kunt je Volvo twee maanden voor het vervallen van de APK al laten keuren, dan wordt de oude vervaldatum afhankelijk van het geldende keuringsinterval, met één of twee jaar verlengd.

Benzine of elektrisch

Rijd je Volvo op benzine? Dan moet de eerste keuring plaatsvinden na vier jaar. Na de eerste keuring moet je Volvo twee keer om de twee jaar gekeurd worden. Daarnaar jaarlijks.

Diesel of LPG

Rijd je Volvo op diesel of LPG? Dan moet de eerste keuring plaatsvinden na drie jaar. Na de eerste keuring moet je Volvo jaarlijks APK-gekeurd worden.

Na de keuring

Na het keuren van uw Volvo ontvangt u een keuringsrapport. In het keuringsrapport staat of uw auto goed- of afgekeurd is. Mocht uw Volvo onverhoopt afgekeurd worden en u doet de bijbehorende reparatie bij ons, dan is de herkeuring gratis.

* Exclusief viergasmeting en/of roetmeting en afmeldkosten à € 5,-.