Service van A tot Z

Fantastisch dat je gekozen hebt voor de kwaliteit en veiligheid van een Volvo. Wij helpen je graag om deze eigenschappen zo goed mogelijk te bewaken. Om te blijven genieten van jouw Volvo is gespecialiseerd onderhoud nodig. Als officiële Volvo-dealer bieden wij je die zekerheid. Met levenslange garantie op onderdelen en tegen gunstige tarieven. Vanaf 07.00 tot 18.00 uur staan we voor je klaar. Voor elke service, van A tot Z, kun je bij ons terecht. Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen!

Navigeer snel naar

Plan jouw afspraak

  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELENLEVENSLANGE GARANTIE OP ONDERDELEN
  • HAAL- EN BRENGSERVICEHAAL- EN BRENGSERVICE
  • DEALER ONDERHOUDENDEALER ONDERHOUDEN
  • 1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE1 JAAR GRATIS VOLVO ASSISTANCE

Algemeen

Accessoires

We bieden voor je Volvo verschillende accessoires aan. Wil je de fietsen op vakantie meenemen of ga je richting de sneeuw? Met onze trekhaken, fietsendragers, sneeuwkettingen en dakkoffers ga je goed op reis. Natuurlijk hebben we nog meer accessoires beschikbaar.

Lees meer

Detailing

Van de auto zelf samenstellen in je favoriete kleur tot die ene prachtige occasion die aan alle eisen voldoet. Een ding is zeker: je bent de trotste eigenaar van een prachtige Volvo. Als je Volvo nog wat extra liefde verdient, dan kun je de lak beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Lees meer

Haal- en brengservice

Zelf niet in de gelegenheid om de auto naar je vestiging te brengen voor de apk, het onderhoud of bijvoorbeeld de bandenwissel? Met de haal- en brengservice regelen halen wij je auto en brengen deze na de werkzaamheden weer terug.

Lees meer

Vervangend vervoer

Wanneer de werkzaamheden langer duren of erop wachten niet in je agenda past, hebben wij vervangend vervoer. Als duurzaamste keuze hebben wij de (elektrische) fiets. Liever een Volvo bij de hand? Wij hebben ook altijd een vervangende auto voor je beschikbaar.

Lees meer

Onderhoud

Aircoservice

De airco zorgt ervoor dat je fris en comfortabel achter het stuur zit. Met een onderhoudsbeurt van het aircosysteem wordt de airco gereinigd en indien nodig vullen we de airco bij met nieuw koudemiddel. Ook voorzien we de airco van een gratis geurbehandeling.

Lees meer

APK

Onze vakmensen kennen elk detail van uw auto. We gebruiken specialistische gereedschappen en meetapparatuur die speciaal op uw Volvo zijn afgestemd. Zo voeren we de APK niet alleen snel, maar ook vakkundig uit.

Lees meer

Automaat spoelen

Blijvend genieten van een schokvrije ervaring en een soepele overgang tussen versnellingen. Wij adviseren om de automatische schakelbak elke 150.000 kilometer te spoelen. Dit verlengt niet alleen het rijcomfort, maar ook de levensduur van je Volvo.

Lees meer

Jaarbeurt

Speciaal voor Volvo’s van 6 jaar en ouder hebben wij de Nieuwenhuijse jaarbeurt ontwikkeld. De beste Volvo kwaliteit voor scherpe prijzen. Tot 15% korting op onderdelen en uren en hoe ouder je Volvo, hoe meer korting je krijgt. Inclusief 1 jaar gratis Volvo Assistance.

Lees meer

Service

Aankoopkeuring

Ook wanneer je de Volvo niet bij Volvo Nieuwenhuijse koopt, wil je ervan overtuigd zijn dat deze auto in topconditie verkeert. Volvo Nieuwenhuijse bied je een aankoopkeuring: een uitgebreide check en duidelijke informatie over mogelijk aankomend onderhoud.

Lees meer

Banden- en wielenwissel

Het begin van de lente of halverwege de herfst zijn doorgaans de momenten om de banden/wielen te wisselen. We monteren de nieuwe set vakkundig en slaan de andere set voor je op. Zo ben je weer klaar voor het nieuwe seizoen.

Lees meer

Polestar optimalisatie

De beste rijervaring, een ongekend gevoel van controle en rijden met een gevoel van sensatie. Optimaliseer het vermogen van je Volvo, zonder verlies van garantie. Met Polestar Tuning geniet je onder alle omstandigheden van een optimale rijervaring.

Lees meer
Controle monteur

Service 2.0

Bij elke onderhoudsbeurt voeren we geheel gratis Service 2.0 uit. Hiermee ben je verzekerd van alle recente software-updates die je Volvo weer net wat beter maken. Met het Volvo Diagnosesysteem controleren we ook de werking van alle veiligheidssystemen.

Lees meer

Vernederlandsen

Ook wanneer je een Volvo zelf importeert of oorspronkelijk uit het buitenland komt, staan we voor je klaar. De taal in de auto wordt aangepast naar het Nederlands en na het vernederlandsen krijg je ook recht op Volvo Assistance en levenslange garantie wanneer wij een onderhoudsbeurt uitvoeren.

Lees meer

Volvo Assistance

Onze Europese pechhulp krijg je gratis van ons bij de jaarlijks voorgeschreven onderhouds- of Nieuwenhuijse jaarbeurt. In je woonplaats, Nederland en andere Europese landen biedt Volvo Assistance 24/7 pechhulp. Hiermee bespaar je al snel € 150,- euro per jaar.

Lees meer

Volvo Personal Service

Met Volvo Personal Service heb je altijd een vast aanspreekpunt, jouw Personal Service Technician. Samen met hem/haar bespreek je de uit te voeren werkzaamheden. Wij voeren de werkzaamheden in tweetallen uit en halveren daarmee de wachttijd.

Lees meer

Reparatie

Nieuwenhuijse detailing

Levenslange garantie

Zolang de Volvo in jouw bezit is, hoef je nooit een tweede keer voor dezelfde reparatie te betalen. Onderdelen zoals de versnellingsbak, motor, airco en sloten zijn volledig gedekt. Neem voor meer informatie contact op met uw vestiging.

Lees meer

Ruitherstel

Een sterretje in je voorruit is in de meeste gevallen binnen 30 minuten te repareren. Vaak vergoed je verzekeringsmaatschappij de volledige kosten. Ook het plaatsen van een nieuwe vooruit is mogelijk. Indien aanwezig kalibreren we meteen de veiligheidssystemen.

Lees meer

Schadeherstel

Wanneer je in jouw Volvo rijdt, maak je een nieuw verhaal. Het liefst zien we deze verhalen niet terug aan de auto. Wanneer er wel een keer een kras, deuk of schade opgelopen wordt, is het fijn om te weten dat onze experts klaarstaan.

Lees meer