Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken

 

Volvo verzekeren bij Nieuwenhuijse

 

Met de Volvo Car Insurance kiest u voor de autoverzekering voor Volvo-liefhebbers. We combineren pure zekerheid met de vrijheid om de verzekering op uw eigen wensen af te stemmen. Zo bepaalt u zelf wat uw eigen risico wordt. Een ruime keuze in dekkingsvormen zorgt voor een autoverzekering van Volvo voor Volvo. Maakt u de keuze voor de garantie van reparatie bij de Volvo-dealer, met het gebruik van originele Volvo-onderdelen, dan staat een vervangende Volvo voor u klaar. Een extra voordeel van Volvo Car Insurance.

 

De zekerheid van Volvo

 

 • Waarde regeling
 •  

   

 • Flexibel eigen risico
 •  

   

 • Bonus bescherming
 •  

   

 • Aantrekkelijk geprijsd

 

 

Persoonlijke online omgeving

Overzichtelijk al uw gegevens en de polis op een plek. In uw persoonlijke online omgeving kunt u gemakkelijk uw gegevens wijzigen, uw polis aanpassen en eventuele schades melden. Schade gemeld? Dan vindt u in de online omgeving ook alle correspondentie terug. Alles centraal in een omgeving, zo heeft u alles bij de hand.

Naar eigen wens
We bieden drie verschillende hoofddekkingen; W.A., W.A. + beperkt Casco en W.A. Volledig Casco. Bij elke dekking is er de mogelijkheid om deze op uw wensen af te stemmen. Een WA + Casco verzekering heeft naast de standaard casco verzekering die op basis van dagwaarde uitkeert ook de mogelijkheid om uit te breiden met:

 

 • 1 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde regeling (1 jaar geen afschrijving)
 • 2 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde regeling (2 jaar geen afschrijving)
 • 3 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde regeling (3 jaar geen afschrijving)

De boekwaarderegeling; voor uw geleasede Volvo afschrijving op basis van de boekwaarderegeling van uw leasemaatschappij. De financieringssaldo-verzekering; voor uw gefinancierde Volvo een extra verzekering voor uw openstaande financiering.

 

Bereken uw premie
Direct weten wat uw (maandelijkse) verzekeringspremie wordt zodat u makkelijk kunt vergelijken? Bereken hier snel uw verzekeringspremie. Neem bij vragen gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs.