Volvo Personal Service

Volvo Service Plan

Wil jij zorgeloos rijden in een perfect onderhouden Volvo? Kies dan het Volvo Service Plan (Plus), koop direct het onderhoud af en rijdt zorgenvrij! Volvo Assistance inbegrepen en 15% voordeel in vergelijking met de prijs van losse onderhoudsbeurten. Beschikbaar voor nieuwe én gebruikte Volvo’s. Met én zonder stekker. Op basis van een looptijd van 1 tot maximaal 5 jaar!

𝗔𝗔𝗡𝗕𝗜𝗘𝗗𝗜𝗡𝗚:
Koop in mei of juni een Volvo occasion* en ontvangen tijdelijk geen 15% maar zelfs 𝟱𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 op het Volvo Service Plan op basis van 3 jaar / 90.000km!

Normaliter kost dit specifieke plan € 1680 en bij het afsluiten van dit contract in de maand mei of juni betaal je slechts € 𝟵𝟳𝟱. Voor al het onderhoud in de komende jaren. Een geruststellende gedachte toch!?

Hoe werkt het?

Met het Volvo Service Plan neem je in één keer het fabrieks-voorgeschreven onderhoud af voor de door jou gekozen periode. Als je bijvoorbeeld van plan bent om 3 jaar met je Volvo te rijden, heb je de optie om ook voor 3 jaar of 90.000 km onderhoud af te kopen.

Ongeacht jouw keuze, profiteer je altijd van 15% korting op het reguliere tarief en ben je beschermd tegen mogelijke prijsstijgingen. Bovendien blijft het Service Plan gekoppeld aan de auto, zelfs als je jouw Volvo verkoopt.

De voordelen

Kostenbesparing

15% voordeliger ten opzichte van afzonderlijk onderhoud.

Hogere restwaarde

Het contract blijft verbonden aan de auto.

Volvo Assistance

24/7 pechhulp door heel Europa.

Origineel Volvo

Originele Volvo onderdelen gegarandeerd.

Vaste prijs

Bescherming tegen prijsverhogingen.

Dit is allemaal gedekt:

Volvo Service PlanVolvo Service Plan Plus
Volvo Originele serviceVolvo Originele service
ArbeidskostenArbeidskosten
Volvo AssistanceVolvo Assistance
Controle op slijtage, functionaliteit & veiligheidControle op slijtage, functionaliteit & veiligheid
Vervanging van onderdelen en verversen van vloeistoffen (Volvo Originele Service)** Vervanging van onderdelen en verversen van vloeistoffen (Volvo Originele Service)*
Vervanging van slijtageonderdelen***Vervanging van slijtageonderdelen***

*van toepassing op Volvo Occasions van maximaal 5 jaar oud / 150.000km op de teller i.c.m. een Premium Afleverpakket **Motorolie, oliefilter, luchtfilter(s), interieurfilter, brandstoffilter, bougies, milieutoeslag ***Remblokken en schijven, remvloeistof, accu, ruitenwisserbladen (maximaal één keer per jaar.)

Brochure

Lees alle informatie over het Service Plan. Download de brochure via onderstaande button.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)