Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken

Ruitschade

 

Ruitschade herstellen

 

Sterretje in uw vooruit

Een sterretje in de voorruit is meestal in 30 minuten al hersteld en bovendien vaak gratis*. Wanneer u te lang wacht met het repareren van een sterretje kan deze veranderen in een barst. Dit kan gebeuren wanneer u op een warme zomerdag de koude airco aanzet of wanneer u s‘ ochtends vroeg de winter buitenhoudt met het aanzetten van de verwarming. Een plotselinge verandering in de temperatuur kan van een kleine beschadiging een grote barst maken. En dat is zonde, want dan moet de gehele voorruit vervangen worden. *Met een WA+ verzekering dekt de verzekeraar doorgaans de kosten voor een sterreparatie.

Maak direct een afspraak

De Volvo standaard

Schade aan de ruiten kan door iets kleins als een steentje komen, maar helaas ook door inbraakschade. We beoordelen daarom altijd of de schade te repareren is en of dit verantwoord is. Volvoruiten maken namelijk een groot deel uit van de veiligheid van de auto. Zo is de voorruit van invloed op de carrosserie, maar ook van invloed op de regensensor en City Safety. Elke Volvoruit komt daarom met speciale technische kenmerken om aan de Volvo standaard te voldoen: 

• De voor- en zijruiten zijn voorzien van een waterafstotende coating voor optimaal zicht bij regen en worden minder snel vuil;

• De ruiten kunnen een zon- en warmte-werende werking hebben;

• Glas met aanpassingen voor de regensensor, CWAB en City Safety. Bij vervanging van de voorruit worden deze systemen gekalibreerd;

• Gelaagde ruiten voor veiligheid en inbraakpreventie;

• Ruitdikte per Volvo-model i.v.m. vermindering van windgeruis en omgevingslawaai;

• Geïntegreerde bedrading voor verwarming en/of audio-ontvangst.

 

De voorruit repareren of vervangen

Doordat de voorruit zo’n belangrijke rol heeft voor de carrosserie en uw veiligheid, gebruiken wij bij reparatie of vervanging van de autoruit altijd originele Volvo-onderdelen. Natuurlijk gebeurt de montage geheel volgens de Volvo-voorschriften. Zo weet u zeker dat uw voorruit alle technische kenmerken heeft die het glas zo uniek maken. Bovendien is uw Volvo na reparatie bij ons weer net zo veilig als voor de ruitschade. Gegarandeerd. En u krijgt 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.