Volvo XC90: een ware beleving

De XC90 is een prachtige en opvallende verschijning door het sterke Scandinavische design. De kenmerkende strakke lijnen en glooiende rondingen geven de XC90 een stijlvol uiterlijk. Door innovatieve technologieën, het comfortabele interieur en echt vakmanschap is elke rit er één in eersteklas comfort. Een reis die u niet alleen hoeft af te leggen, want de ruime zitplaatsen bieden tot wel 7 personen een meer dan comfortabele plaats. De Volvo XC90 beschermt u, uw dierbaren en de toekomst.

Vanaf € 92.195

Lease vanaf € 1.189 p.m.*

Standaard als
Plug-in

Tot 680 liter
bagageruimte

Tot 79 km
elektrisch bereik

Zeven
zitplekken

Ontdek de Volvo XC90

Ruimte voor zeven

Iedereen verdient een eigen plek in de Volvo XC90. De SUV biedt ruimte voor zeven personen, waarbij de derde zitrij twee volwaardige stoelen zijn. Passagiers tot 170 cm rijden comfortabel mee, met hun eigen airconditioning, opbergruimte en bekerhouder. Neem plaats in comfortabele stoelen van verfijnd nappeleer en het interieur geeft een luxueus en ontspannen gevoel.

Veilig manoeuvreren

De XC90 staat altijd aan uw zijde en ondersteunt u bij gevaarlijke situaties. Zo maakt u samen met de Volvo XC90 de openbareweg weer een stuk veiliger. De Intelligente rijhulpsystemen deteceren andere voertuigen, voetgangers, fietsers en grotere dieren. Wanneer nodig grijpt het systeem in en help zo botsingen voorkomen.

Lees meer

Aandrijving

De Volvo XC90 is verkrijgbaar als Plug-in hybride, met deze techniek is het in veel gevallen dagelijks woon-werkverkeer zonder uitstoot mogelijk. Mocht het nodig zijn dan springt de verbrandingsmotor bij zodat u op uw bestemming komt. De elektromotor en verbrandingsmotor werken nauw samen in de XC90. Dit alles resulteert in minder uitstoot en meer vermogen.

Lees meer

Care by Volvo

Een flexibel abonnement, zonder lange termijn verplichtingen en bijna alles wat bij het rijden komt kijken is inbegrepen. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is tanken.

Lees meer

Hey Google!

Samen met de kennis van Google hebben we een infotainmentsysteem ontwikkeld die volledig geïntegreerd is en ontzettend snel, soepel en makkelijk in gebruik is.

Lees meer
XC90

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

* Lease vanaf € 1.169,- per maand o.b.v. Full Operational Lease, 72 maanden en 15.000 km per jaar.
** WLTP gem. verbruik: 1,2 – 1,3 l/100 km (83,3 – 76,9 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 28 – 29 g/km.