Volvo XC60: geweldige rijbeleving

De XC60 is een krachtige SUV die meteen opvalt door het karaktervolle Scandinavische design. In elke detail is de Zweedse creativiteit terug te vinden, zo ook in het interieur. De beste Zweedse materialen zijn gecombineerd met echt vakmanschap en zorgen voor een interieur waarin alles samenkomt. Natuurlijk is de XC60 volgeladen met innovatieve technologieën die de veiligheid, maar ook de rijbeleving vergroten. In- en uitstappen gaat door de hoge instap erg gemakkelijk en het rijden in een SUV biedt meer overzicht en rust. De XC60 ontdek je pas echt wanneer je plaatsneemt achter het stuur.

Vanaf € 59.995

Lease vanaf € 919p.m.*

Ook als
Plug-in

Tot 483 liter
bagageruimte

Tot 79 km
elektrisch bereik

Google
ingebouwd

Ontdek de Volvo XC60

Volvo Cars App

Met de Volvo On Call app kunt u gemakkelijk de auto op afstand voorverwarmen, voorkoelen en de navigatie instellen. Het ingebouwde infotainmentsysteem is te koppelen met uw smartphone. Zo wordt uw telefoon onderdeel van de Volvo en zijn inkomende oproepen binnen handbereik.

Lees meer

Kristalhelder geluid

Onderweg genieten van uw favoriete muziek met kristalhelder geluid. De perfect gepositioneerde Bowers & Wilkins luidsprekers zorgen voor een geweldig geluid, overal in de auto. Het is alsof u op de eerste rij zit bij een concert.

Lees meer

Aandrijving

Schoner en efficiënter rijden begint met elektrificatie. De XC60 heeft drie verschillende mogelijkheden qua aandrijving: Mild hybrid, Plug-in hybrid en Polestar Engineered. Zonder enige compromis blijft de kracht, ruimte een veelzijdigheid van de XC60 behouden.

Lees meer

Private lease

Bij het autorijden gaat er niet veel boven het gevoel van zekerheid. Al speelt de beleving van de auto natuurlijk ook een belangrijke rol. Wanneer u kiest voor de Volvo XC60 en private lease, dan bent u van beide verzekerd.

Lees meer

Polestar Engineered

Een Volvo met de Polestar Engineered benaming is er één die garant staat voor sportiviteit. 

Lees meer

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

* Lease vanaf € 919 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 72 mnd, 15.000 km p.j.
** WLTP gecombineerd verbruik: 1,0 – 1,2 l/100 km (100,0 – 83,3 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 23 – 27 g/km.