Volvo XC40: de compacte SUV

De meest compacte SUV van Volvo biedt overzicht, verrassend veel ruimte en kracht. Ontworpen om zich thuis te voelen in de stad en daarbuiten. Door de compacte afmetingen en verhoogde zitpositie beweegt de XC40 zich moeiteloos door krappe straten en parkeergarages. Ook op de wegen buiten de stad rijdt de compacte SUV moeiteloos van A naar B. Het extra overzicht komt ook op de snelweg goed van pas en de verrassende ruime en slimme opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat u uw spullen altijd binnen handbereik heeft.

Vanaf € 45.995

Lease vanaf € 619 p.m.*

Verkrijgbaar in
9 kleuren

Tot 452 liter
bagageruimte

Tot 2000 kg
trekgewicht

Google
ingebouwd

Ontdek de XC40

Uitvoeringen

De XC40 is verkrijgbaar als Mild hybrid, plug-in hybrid of als de volledig elektrische XC40. Mild hybrid is de eerste stap naar een elektrische toekomst. Met de plug-in hybrid uitvoering combineert u een elektrische motor met een verbrandingsmotor.

Lees meer

Hou het veilig

Hou het veilig met de Volvo XC40. Dankzij verschillende innovatieve veiligheidssystemen wordt u tijdens het autorijden ondersteund. Parkeren gaat hierdoor moeiteloos en u heeft altijd een paar ogen in de rug.

Lees meer

Creatieve ruimte

In de XC40 vindt u overal opbergruimte terug, want elke centimeter wordt innovatief benut. Ruime deurvakken, verborgen compartimenten en tassenhaken. De XC40 is zo ontworpen dat u het design naar eigen inzicht kunt gebruiken. Tot 452L bagageruimte neemt u uw bagage gemakkelijk mee.

Private lease

Instappen in de XC40 is nu nog aantrekkelijker met een Private Leaseprijs vanaf € 629,- per maand. Met Private Lease is alles voor je geregeld en kiest u voor zekerheid.

Lees meer

Ga volledig elektrisch

Met de XC40 Recharge rijdt u volledige elektrisch.

Lees meer

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

*  Lease vanaf € 619,- per maand, o.b.v. Operational Lease, 72 maanden en 15.000 km per jaar.
** WLTP gecombineerd verbruik: 2,1 – 7,9 l/100 km (47,6 – 12,7 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 47 – 179 g/km.