Volvo EX40: ontdek de wereld volledig elektrisch

Met de komst van de Volvo EX40 is onze volledig elektrische SUV een feit. De dichte grille en het ontbreken van een uitlaat zijn de meest zichtbare wijzigingen in het uiterlijk van de EX40. Kijken we onderhuids, dan is het een heel ander verhaal. Met het ontbreken van de motor en het toevoegen van een accupakket is de auto flink gewijzigd, maar betekent geheel in lijn met de traditie bij Volvo ook weer een van de aller veiligste auto’s op de markt.

SEPP-subsidie mogelijk

Vanaf € 45.995

Lease vanaf € 619 p.m.*

572 km
bereik*

33 minuten
0 tot 80%

Tot 1800 kg
trekgewicht

Google
ingebouwd

Ontvang een offerte voor de Volvo EX40

Ontdek de Volvo EX40

Accupakket

Bij het eerste ontwerp van de EX40 is rekening gehouden met een volledig elektrische variant. Het is mede daardoor dat het accupakket volledig in de bodem is verwerkt. Hierdoor blijft de EX40 compact en levert de auto niet in op comfort of opbergruimte.

Onderhoud

De EX40 heeft minder slijtagegevoelige onderdelen en dat betekent minder onderhoud. Hierdoor brengt u minder tijd door bij ons in de werkplaats, maar natuurlijk staan we voor u klaar voor wanneer het nodig is.

Maak afspraak

Opladen

In amper 10 minuten laadt u de accu op met 100 km bereik aan een laadstation van 150 kW of met zo’n 30 km bereik aan een laadstation van 50 kW.

Lees meer

Nieuwenhuijse laadoplossingen

De slimme laders van Wallbox bieden een volledige laadoplossing. Klein maar krachtig, vol met geavanceerde technologie en flexibiliteit voor wanneer het nodig is.

Lees meer

Hé Google!

amen met de kennis van Google hebben we een infotainmentsysteem ontwikkeld die volledig geïntegreerd is en ontzettend snel, soepel en makkelijk in gebruik is. 

Lees meer

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

*  Lease vanaf € 619,- per maand, o.b.v. Full Operational Lease, 72 maanden en 15.000 km per jaar.
** Dit is de actieradius van de XC40 Recharge in ideale omstandigheden. De werkelijke actieradius wordt door verschillende factoren beïnvloed en kan daardoor afwijken. Actieradius voldoet aan de WLTP-rijcycli.
*** WLTP gecombineerd verbruik: 0 l/100 km, gem. CO2-uitstoot resp. 0 g/km.