Volvo V90: eersteklas luxe

Ontworpen voor comfort en gemaakt voor avontuur. De Volvo V90 is het resultaat van 60 jaar ervaring in het bouwen van estates. Van de fraaie en strakke lijnen aan de buitenkant tot de gedetailleerde afwerking binnenin. Veelzijdig in de rijervaring, maar ook in het gebruik. Van comfortabel de dagelijkse rit tot krachtig en in controle op weg naar de vakantiebestemming. Door de zee aan ruimte gaat iedereen comfortabel mee. Door zijn veelzijdigheid past de V90 perfect in het dagelijkse leven.

Vanaf € 69.795

Lease vanaf € 959 p.m.*

Ook als
Plug-in

Tot 560 liter
bagageruimte

Tot 87 km
elektrisch bereik

2100 kg
trekgewicht

Ontdek de Volvo V90

Concertzaal

Het is ongetwijfeld een van de beste audiosystemen voor in de auto. Ons Bowers & Wilkins audiosysteem is ontworpen voor mensen die een ongeëvenaarde geluidsbeleving willen. Het systeem werd in nauwe samenwerking met Bowers & Wilkins ontworpen.

Lees meer

Schonere lucht

De Volvo S90 is uitgerust met het unieke Air Quality System. Het systeem houdt tot 95% van alle schadelijke fijnstofdeeltjes (PM2.5) tegen. Als de luchtkwaliteitssensor een vervuilde buitenlucht registreert, wordt de luchtinlaat gesloten en luchtrecirculatie geactiveerd. Dit resulteert in een schonere lucht in de auto.

De eigentijdse V90

Het maakt bijna niet uit welke hobby je hebt. Of het nou gaat om kajakken, Wanneer je in de V90 rijdt, merk je al gauw dat de auto eigentijds is. Dit zie je terug in het uiterlijk, door bijvoorbeeld de adaptieve achterlichten, maar ook in het interieur. Het interieur van de V90 is voorzien van strategisch geplaatste LED-lichten.

Ook als Cross Country

Nog meer uitdaging of het gemak van een net wat hogere instap? Dan is er ook nog de Volvo V90 Cross Country. De hogere instap betekent ook een hogere bodemvrijheid en een robuuster uiterlijk.

Lees meer

Hé Google

Het zijn dezelfde apps die u al kent en vertrouwd mee bent, zoals Google Maps en Spotify. Voortaan navigeert u via Google Maps en heeft u altijd de snelste route en als u elektrisch rijdt, bent u altijd op de hoogte van het dichtstbijzijnde laadstation.

Lees meer

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

*  Lease vanaf € 959,- per maand, o.b.v. Full Operational Lease, 72 maanden en 15.000 km per jaar.
** WLTP gecombineerd verbruik: 0,8 – 0,9 l/100 km (125,0 – 111,1 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 18 – 20 g/km.