Volvo V90 Cross Country: de ontdekkingsreiziger

De V90 Cross Country is bestand tegen meer dan de alledaagse uitdagingen: hij is thuis op alle wegen. De fraaie, strakke lijnen en robuuste details creëren een krachtige look met alle praktische aspecten van een Volvo estate. De V90 Cross Country is uitgerust met innovatieve technologie die slechts één doel heeft: jouw leven op een gebruiksvriendelijke manier gemakkelijker maken. Het verfijnde chassis kan wegomstandigheden aan waar andere auto’s voor terugdeinzen en helpt u om dergelijke omstandigheden met verve te trotseren.

Verhoogde
rijhoogte

Tot 560 liter
bagageruimte

Tot 2400 kg
trekgewicht

Ontdek de Volvo V90 Cross Country

Volvo Cars App

Met de Volvo Cars app ben je altijd in verbinding met je Volvo en kun je op elk moment op afstand informatie over voertuig vinden. Voorbeelden hiervan zijn de actuele positie, de inhoud van de tank en als uw Volvo over parkeerverwarming beschikt, kun je de temperatuur in jouw auto instellen zodat je altijd comfortabel instapt.

Lees meer

Vierwielaandrijving

Kracht op de momenten dat het nodig is door de geavanceerde technologie in de V90 Cross Country. Het systeem stuurt meer vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Het resultaat is een vlekkeloze rijervaring en een stabiele rit op elke ondergrond, onder alle omstandigheden.

Eigen karakter

Zet de V90 naast de V90 CC en de uiterlijke verschillen vallen meteen op. De V90 CC is robuuster en oogt net wat stoerder. De zwarte kappen en bijpasende grille maken het een prachtig geheel. Waar u zich ook bevindt, stop nooit met ontdekken. Met functies als Off Road-rijmodus, Hill Descent Control.

V60 Cross Country

De V90 Cross Country is niet meer nieuw te bestellen. Wil je toch een nieuwe Cross Country rijden? Kies dan voor de V60 Cross Country.

Lees meer

Ontdek alles

Waar u zich ook bevindt, stop nooit met ontdekken. Met functies als Off Road-rijmodus, Hill Descent Control, vierwielaandrijving en een hogere bodemvrijheid kunt u altijd en overal gaan.

Plan proefrit

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

** WLTP gem. verbruik: 7,6 – 8,8 l/100 km (13,2 – 11,4 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 175 – 198 g/km.