Volvo V60: de veelzijdige estate

Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in jouw leven passen. De Volvo V60 is hier geen uitzondering op. Het onmiskenbare Scandinavische design springt meteen in het oog. De krachtige belijning, de kenmerkende Thor’s Hammer led-koplampen en de robuuste grille maken het een echte Volvo. Deze Scandinavische lijn wordt doorgetrokken in het interieur, waar vertrouwd vakmanschap centraal staat. Het resultaat is een stijlvolle afwerking, ongekend comfort en een prachtig panoramadak om het compleet te maken.

Vanaf € 44.995

Private lease vanaf € 719 p.m.*

Ook als
Plug-in

Tot 529 liter
bagageruimte

Tot 89 km
elektrisch bereik

1800 kg
trekgewicht

Ontdek de V60

Volvo Cars app

Met de Volvo On Call app ben je altijd in verbinding met uw Volvo en kun je op elk moment op afstand informatie over het voertuig vinden. Voorbeelden hiervan zijn de actuele positie, de inhoud van de tank en als jouw Volvo over parkeerverwarming beschikt, kun je de temperatuur in uw auto instellen zodat je altijd comfortabel instapt.

Lees meer

Volvo V60 Recharge

De dynamische Volvo V60 is ruim, bijzonder comfortabel en nu leverbaar met een elektrisch bereik van 89 km. De V60 Recharge laat je volledig elektrisch verder komen en heeft een lagere uitstoot. Volop vermogen, soepele elektrische kracht en uitstekende rijeigenschappen.

Plan proefrit

Ultiem ontspannen

Het maakt bijna niet uit welke hobby je hebt. Of het nou gaat om kajakken, fietsen, of skiën: met onze lifestyle-accessoirces gaan al jouw spullen mee. De eindbestemming, die bepaal jij. Kies je voor het maximale comfort, dan kies je voor voorstoelen in nappaleer met stoelventilatie en tienpuntmassage. Ondertussen geniet je van kristalhelder geluid door de Bowers & Wilkins-luidsprekers.

Ook als Cross Country

Is de Volvo V60 niet uitdagend genoeg? Dan is er altijd nog de V60 Cross Country. De verhoogde bodemvrijheid betekent meer vrijheid voor avonturen buiten de gebaande paden.

Private lease

Instappen in de V60 is nu nog aantrekkelijker met een Private Leaseprijs vanaf € 739,- per maand. Met Private Lease is alles voor je geregeld en kiest u voor zekerheid.

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ons aanbod

** Lease vanaf € 719,- per maand, o.b.v. Full Operational Lease, 72 maanden en 15.000 km per jaar.
*** WLTP gecombineerd verbruik: 0,8 – 6,9 l/100 km (125,0 – 14,5 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 17 – 156 g/km.