Volvo V60 Cross Country: estate met karakter

Met de V60 Cross Country combineer je het beste van beide werelden. Volvo bouwt al meer dan 60 jaar estates die naadloos in jouw leven passen en de V60 is daar geen uitzondering in. Genieten van alle luxe, ruimte en comfort die de V60 te bieden heeft. Het zorgt ervoor dat je alleen, met jouw hele gezin of vrienden ieder avontuur aankunt. Het grootste verschil is de krachtige vierwielaandrijving die ervoor zorgt dat je klaar bent voor elk avontuur. Weer of geen weer, modder of asfalt, de V60 Cross Country is klaar voor de uitdaging.

Vanaf € 69.395

Verhoogde
rijhoogte

Tot 452 liter
bagageruimte

Tot 1600 kg
trekgewicht

Ontdek de Volvo V60 Cross Country

Vierwielaandrijving

De geavanceerde technologie in jouw Volvo stuurt meer kracht naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Het zorgt voor een altijd stabiele rit, op elke ondergrond, onder alle omstandigheden.

Eigen karakter

De hogere bodem zorgt niet alleen voor meer vrijheid, maar zorgt er ook voor dat de V60 CC stoerder en robuuster oogt. Rondom is de auto voorzien van zwarte kappen en een bijpassende grille om het tot één geheel te maken.

Mild hybrid

Een soepelere rijervaring begint bij de mild hybride-aandrijflijn. Brandstof wordt bespaart en energie die vrijkomt bij het remmen gaat terug in de elektromotor.

Of toch de V60?

Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in jouw leven passen. De Volvo V60 is hier geen uitzondering op. Het onmiskenbare Scandinavische design springt meteen in het oog.

Lees meer

Ontdek alles

De combinatie van de vierwielaandrijving, Off Road-rijmodus, Hill Descent Control, de grote wielen en natuurlijk de ruimere bodemvrijheid zorgen er samen voor dat u altijd en overal kunt gaan. Stop nooit met ontdekken.

Plan proefrit

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

* WLTP gem. verbruik: 7,4 – 7,5 l/100 km (13,5 – 13,3 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 168 – 170 g/km.