Volvo V40 Cross Country: einde van een tijdperk

Net zoals de V40 geldt hetzelfde voor de V40 Cross Country. Het is tijd om afscheid te nemen, er komen geen nieuwe modellen. Gelukkig is de V40 Cross Country als occasion nog wel bij ons te vinden.

Stoer karakter De Volvo V40 Cross Country biedt het beste in Scandinavisch design en komt in de Polar+ Luxury uitvoering prachtig tot zijn recht. Deze uitvoering is standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. De grotere bodemvrijheid en robuuste details geven de V40 Cross Country zijn stoere karakter.

Ontdek de Volvo V40 Cross Country

Stoer karakter De Volvo V40 Cross Country biedt het beste in Scandinavisch design en komt in de Polar+ Luxury uitvoering prachtig tot zijn recht. Deze uitvoering is standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort. De grotere bodemvrijheid en robuuste details geven de V40 Cross Country zijn stoere karakter. Geavanceerde motoren en transmissies combineren een efficiënte performance met een laag brandstofverbruik. De V40 Cross Country herbergt een bagageruimte met maar liefst 335 liter aan ruimte tot aan de bovenzijde van de achterbank. De stoelen van de V40 Cross Country zijn uiterst comfortabel en geven je de gewenste ondersteuning op de juiste plaatsen. De Polar+ Sport is gebaseerd op de R-Design uitvoering en completeert de Polar+ met o.a. Keyless Drive, Park Assist camera achter, een panoramisch dak, DAB+ en Premium Audio by Harman Kardon. De 17″ Ixion lichtmetalen velgen maken deze uitvoering helemaal af.

Volvo XC40

Volvo XC40


De meest compacte SUV van Volvo biedt overzicht, verrassend veel ruimte en kracht. Ontworpen om zich thuis te voelen in de stad en daarbuiten. Door de compacte afmetingen en verhoogde zitpositie beweegt de XC40 zich moeiteloos door krappe straten en parkeergarages.

Lees meer

Volvo V60

Al meer dan 60 jaar bouwt Volvo estates die naadloos in jouw leven passen. De Volvo V60 is hier geen uitzondering op. Het onmiskenbare Scandinavische design springt meteen in het oog. De krachtige belijning, de kenmerkende Thor’s Hammer led-koplampen en de robuuste grille maken het een echte Volvo.

Lees meer

Bekijk ons aanbod