Volvo S90: pure luxe en elegantie

De Volvo S90 is ontworpen voor ultieme luxe en biedt een krachtige rijervaring. Het is rijden in Zweedse luxe, zoals het is bedoeld. Elegante lijnen die het karaktervolle uiterlijk van Volvo bepalen, sluiten naadloos aan op het luxueuze interieur met de beste materialen. Het allerbeste Scandinavische design komt samen met innovatieve technologie. Technologie die uw reis comfortabeler maakt en u ondersteunt wanneer dat écht nodig is.

Vanaf € 71.195

Lease vanaf € 969 p.m.*

Ook als
Plug-in

Tot 500 liter
bagageruimte

Tot 90 km
elektrisch bereik

PM 2.5
luchtkwaliteit

Ontdek de S90

Audiosystemen

Ontworpen voor de beste geluidsbeleving in uw Volvo, zonder compromis. Kiezen voor de beste audiomerken ter wereld was voor ons een logische keuze. Maak kennis met onze drie audiosystemen, allen ontworpen om de muziek tot haar recht te laten komen.

Lees meer

Neem plaats

Van de voorstoelen tot achterbank: iedereen geniet van voldoende beenruimte en het bijzonder verfijnde nappaleer. Het nappaleer laat details nog beter uitkomen en geeft het interieur een luxueuse uitstraling. Kom ontspannen aan op uw locatie en laat je omarmen in het interieur

Ultieme luxe

De Volvo S90 biedt u een compleet nieuwe ervaring, die u iedere dag opnieuw beleeft. De Volvo S90 is ontworpen met ultieme luxe als uitgangspunt, de elegante lijnen van het exterieur sluiten naadloos aan op het interieur met de beste materialen.

Care by Volvo

Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is tanken, maar de belasting, onderhoud, reparaties en de banden zijn allemaal inbegrepen. Geen verborgen kosten en ook geen aanbetaling. 

Lees meer

Demo deals

Op zoek naar de allernieuwste Volvo, maar net wat voordeliger uit de showroom rijden? Kies dan voor een van onze demo deals. Een net ingereden Volvo, volledig uitgerust en met weinig op de teller. 

Bekijk demo deals

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

*  Lease vanaf € 969,- per maand, o.b.v. Full Operational Lease, 72 maanden en 15.000 km per jaar.
** WLTP gem. verbruik: 0,8 – 7,7 l/100 km (125 – 13,0 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 18 – 176 g/km.