Volvo S60: geeft rijden een nieuwe definitie

Volvo S60: geeft rijden een nieuwe definitie De S60 is ontworpen voor puur rijplezier en rijdt net zo dynamisch als hij eruit ziet. Strakke lijnen die het sportieve karakter benadrukken en tegelijkertijd een luxueuze uitstraling aan de Volvo meegeven. De dynamiek vind je ook terug in de geweldige rijervaring. De S60 is krachtig, verfijnd en zit vol innovatieve techniek. Rijden moet altijd een plezier zijn.

Vanaf € 50.995

Lease vanaf € 709 p.m.*

Volvo S60 BTCC Look

In onze vestiging Zwolle hebben wij een unieke S60 staan met een BTCC look. Ontdek de S60 met een Heico spoiler, Polestar velgen en styling pack.

Bekijk de auto
Special S60

Ook als
Plug-in

Tot 422 liter
bagageruimte

Tot 91 km
elektrisch bereik

Google
ingebouwd

Ontdek de Volvo S60

IntelliSafe

IntelliSafe is er in drie uitvoeringen: Standaard, Surround en Assist. Het is geen toeval dat de eerste uitvoering van IntelliSafe de naam Standaard heeft. Elke Volvo wordt namelijk standaard geleverd met deze uitvoering en is in veel gevallen uit te breiden naar Surround of Assist.

Lees meer

Rijden

Dynamisch, sportief en net zo veilig. De Volvo S60 staat garant voor een geweldige rijervaring met tal van technologische hoogstandjes die je ondersteunen in het dagelijkse verkeer. De controle over de auto, die behoud jij.

Plan proefrit

Volvo S60 Recharge

De tweede stap in elektrisch rijden is de Plug-in hybrid uitvoering. Hiermee rijdt u tot 91 km volledig elektrisch en is in veel gevallen het woon- en werkverkeer volledig elektrisch af te leggen. Een compromisloze combinatie van elektrische kracht en een efficiënte brandstofmotor.

Lees meer

Polestar Engineered

De Volvo S60 is niet volledig elektrisch leverbaar, maar wel in de sportieve variant genaamd Polestar Engineered. De kracht van de T8 Twin Engine hybride is goed voor maar liefst 405 pk en betekent een geweldige rijervaring.

Lees meer

Operational lease

Met Volvo Operational Lease krijg je een leasecontract die volledig om jou draait. We kijken naar je wensen en behoeftes en regelen alles tot in de puntjes. Met operational Lease komt de auto niet op je balans te staan, waardoor je eigen financiële middelen beschikbaar blijven voor het bedrijf.

Lees meer

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

*  Lease vanaf € 709,- per maand, o.b.v. Fulle Operational Lease, 72 maanden en 15.000 km per jaar.
** WLTP gem. verbruik: 0,8 – 6,9 l/100 km (142,9– 14,5 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 17 – 156g/km