Volvo EC40: de volledig elektrische crossover

De Volvo EC40 is de nieuwste aanwinst in de Volvo-familie. Voor het eerst in de geschiedenis lanceert Volvo een model dat alleen volledig elektrisch op de markt komt. De EC40 heeft een eigentijds design met een gestroomlijnd uiterlijk en hoge bodemvrijheid. Dit maakt het model tot een echte crossover en hierdoor valt die des te meer op in de menigte.

Vanaf € 50.995

Lease vanaf € 659 p.m.*

581 km
bereik

4,7 sec
0 – 100 km/u

100%
ledervrij

Google
ingebouwd

Ontvang een offerte voor de Volvo EC40

Volvo C40 Recharge

Ontdek de Volvo EC40

Google ingebouwd

Het vernieuwde infotainmentsysteem is het resultaat van een nauwe samenwerking met Google en brengt bekende apps zoals Google Maps naar uw auto. Zeg voortaan: ‘He Google’ en uw reis begint.

Lees meer

Opladen

In amper 10 minuten laadt u de accu op met 100 km bereik aan een laadstation van 150 kW of met zo’n 30 km bereik aan een laadstation van 50 kW.

Lees meer

One pedal drive

Rijden met één pedaal. Misschien klinkt het nog wat onwennig, maar of u nou rijdt in de stad of op de snelweg: u houdt altijd de controle. One Pedal Drive maakt het rijden comfortabeler en intuïtiever.

Nieuwenhuijse laadoplossingen

Een geavanceerde Volvo verdient een slim oplaadsysteem met een net zo’n geavanceerde technologie.

Lees meer

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden kan op verschillende manieren. Volledig elektrisch of Plug-in Hybride. Kom alles te weten over elektrisch rijden.

Lees meer

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Bekijk ons aanbod

* Lease vanaf € 659,- p.m., excl. btw en elektriciteit, o.b.v. Full Operational Lease, 72 mnd, 15.000 km p.j.

** Dit is de actieradius van de C40 Recharge in ideale omstandigheden. De werkelijke actieradius wordt door verschillende factoren beïnvloed en kan daardoor afwijken. Actieradius voldoet aan de WLTP-rijcycli.

*** WLTP gecombineerd verbruik: 0 l/100 km, gem. CO2-uitstoot resp. 0 g/km.