Volvo IntelliSafe Veiligheidssystemen

Toonaangevend zijn op het gebied van veiligheid. Volvo doet dit al sinds 1927, toen de oprichters van Volvo Cars besloten dat een van de kernwaarden veiligheid zou worden. Dit blijven we doen, maar wat wel verandert zijn de technologieën die wij gebruiken om de rijbeleving en uw veiligheid te verbeteren.

Veiligheid met IntelliSafe

Uit deze ontwikkelingen is onze nieuwe standaard voor veiligheid gekomen: IntelliSafe. Het is ontworpen om het rijden minder vermoeiend te maken en je te ondersteunen waar nodig. Ondersteuning zonder dat je de controle uit handen geeft. Met verschillende veiligheids- en rijhulpsystemen wordt rijden een stuk eenvoudiger, comfortabeler en zorgelozer.

IntelliSafe is er in drie uitvoeringen: Standaard, Surround en Assist. Het is geen toeval dat de eerste uitvoering van IntelliSafe de naam Standaard heeft. Elke Volvo wordt namelijk standaard geleverd met deze uitvoering en is in veel gevallen uit te breiden naar Surround of Assist. Met deze uitvoeringen krijg je nog meer ondersteuning tijdens je reis.

IntelliSafe standaard

Standaard is je Volvo uitgerust met een van de meest hightech veiligheidssystemen beschikbaar. Een breed scala aan geavanceerde functies die je als bestuurder ondersteunen. Van Autobrake en Steering Support tot Volvo’s gepatenteerde veiligheidskooi.

IntelliSafe surround

De naam zegt het al, IntelliSafe Surround ondersteunt u tijdens het rijden door de omgeving in de gaten te houden. Met dit optionele veiligheidspakket worden voertuigen om u heen gedetecteerd en worden de remmen automatisch geactiveerd wanneer dit écht nodig is.

Intellisafe assist

Met IntelliSafe Assist krijgt u een pakket die u in de alledaagse verkeerssituaties ondersteunt. Op de snelwegen rijdt uw moeiteloos mee met het verkeer zonder uw voet op het gaspedaal te hebben. De snelheid blijft behouden, maar nog belangrijker de afstand tot uw voorligger ook.