Volvo Nieuwenhuijse
Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken
Search

Volvo Clubbonus: € 1.000 voor uw hockeyvereniging!


De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland B.V. uitkeert aan een hockeyvereniging indien een lid van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo Nieuwenhuijse. Volvo Nieuwenhuijse dient een samenwerking te hebben met de betrokken hockeyvereniging. Volvo Nieuwenhuijse ondersteunt in haar regio onderstaande hockeyclubs: MHC Dalfsen - Hattemse MHC - HC Zwolle - HC Ares - MHC Zutphen - HV Epse - DHV - VHC Twello - MHC Steenwijk - MHC Meppel en MHC Epe.

De spelregels voor uitkering van de Volvo Clubbonus zijn:

 

1) Een nieuwe auto wordt verkocht of geleased aan een lid van de vereniging of ouder van een jeugdlid van de vereniging.

 

2) Een koper kan aantonen lid te zijn van de vereniging of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Volvo Clubbonus. De koper/lessee is tevens de berijder van de auto en kan de Volvo Clubbonus eenmalig aanvragen.

 

3a) Vereniging bevestigt de lidmaatschapsgegevens van koper aan Volvo Nieuwenhuijse via het overdrachtsformulier.

 

3b) De aanvraag van de Volvo Clubbonus inclusief correct ingevulde formulieren moet ingediend zijn bij Volvo Car Nederland B.V. binnen een half jaar na levering van de auto.

 

4) Er bestaat een structurele samenwerking tussen Volvo Nieuwenhuijse en de vereniging voor een periode van minimaal 2 jaar. De voorwaarden van deze samenwerking staan vermeld in artikel 2 van het Volvo Clubbonus contract.

 

5) Er dient sprake te zijn van een geldig Volvo Clubbonus contract tussen de vereniging en Volvo Nieuwenhuijse op het moment van de orderovereenkomst.

 

6) De rechten die voortvloeien uit de structurele samenwerking moeten voldoen aan een aantal punten die staan beschreven in artikel 6 van het Volvo Clubbonus contract.

 

7) Volvo Car Nederland B.V. zal het Volvo Clubbonus contract, welke de basis vormt van de structurele samenwerking, op voorhand beoordelen en goedkeuren en dit formeel aan Volvo Nieuwenhuijse bevestigen.

 

8) De Volvo Clubbonus is een initiatief van Volvo Car Nederland B.V. Externe communicatie omtrent deze bonus dient altijd afgestemd te worden met Volvo Car Nederland B.V.

 

9) De Volvo Clubbonus zal ten goede komen aan de jeugdopleiding van de club.

 

10) Volvo Car Nederland B.V. zal na aflevering van de auto en het door Volvo Nieuwenhuijse ingestuurde overdrachtsformulier met bescheiden, € 1.000 excl. BTW crediteren aan Volvo Nieuwenhuijse.

De Volvo Clubbonus is van kracht vanaf de afsluiting en goedkeuring van het Volvo Clubbonuscontract tot en met december 2018.