Volvo Audiosystemen

Ontworpen voor de beste geluidsbeleving in uw Volvo, zonder compromis. Kiezen voor de beste audiomerken ter wereld was voor ons een logische keuze. Maak kennis met onze drie audiosystemen, allen ontworpen om de muziek tot haar recht te laten komen en te zorgen voor de meest intense muziekbeleving.

Volvo XC90

High Performance audio

High Performance kenmerkt zich door de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zonder in te leveren op de geluidsbeleving. Het is speciaal ontworpen voor de akoestiek in je Volvo. Stap in en geniet van uitermate helder en natuurlijk geluid.

Ons High Performance audiosysteem is uitgerust met hogetonen-, lagetonen- en mid-range luidsprekers die elkaar aanvullen om zo een uitstekend geluid te produceren. Het krachtige systeem is voorzien van tien luidspekers en is eenvoudig via het stuur, touch screen of met voice control te bedienen. De beste geluidbeleving in je Volvo start hier.

Harman Kardon

Om tot een superieure kwaliteit te komen voor de levendigste en meest intense geluidsbeleving hebben de technici van Volvo en Harman Kardon de handen ineengeslagen. Harman Kardon staat garant voor een harmonieus en krachtig geluid. Dit wordt mogelijk gemaakt door 14 hi-fi speakers met lucht-geventileerde subwoofer en een bass die te voelen is. Harman Kardon creëert een sensationeel geluid die ontstaat uit passie voor geluid.

Bowers & Wilkins

Het is ongetwijfeld een van de beste audiosystemen voor in de auto. Ons Bowers & Wilkins audiosysteem is ontworpen voor mensen die een ongeëvenaarde geluidsbeleving willen. Het systeem werd in nauwe samenwerking met Bowers & Wilkins ontworpen. Een samenwerking die door gedeelde passies gekenmerkt wordt: uitmuntende techniek en uiterste aandacht. Het zorgt ervoor dat het audiosysteem naadloos aansluit binnen de Volvo. Honderden uren werk zitten in het integreren en positioneren van elke luidspreker. Zo komt elk model met zijn eigen unieke configuratie voor de beste geluidservaring.

Een versterker met 15 kanalen, een output van 1460 watt en tot wel 19 luidsprekers. Het audiosysteem is voorzien van een zogenoemde ‘Tweeter-on-Top’. Deze technologie ervoor dat de geluidsreflectie door de voorruit geminimaliseerd wordt en een nog gedetailleerder, zuiverder en levensechter geluid levert. Het eindresultaat is een ultieme geluidsbeleving.