Google Android infotainmentsysteem

Het grootste gedeelte van onze nieuwste modellen zijn uitgerust met een volledig nieuw infotainmentsysteem. Het is het resultaat van een unieke samenwerking met techgigant Google, expert op het gebied van besturingssystemen, apps en technologie. Samen met de kennis van Google hebben we een infotainmentsysteem ontwikkeld die volledig geïntegreerd is en ontzettend snel, soepel en makkelijk in gebruik is.

Google Maps en Apps

We kunnen het systeem het beste vergelijken met die van uw smartphone. Het zijn dezelfde apps die u al kent en vertrouwd mee bent, zoals Google Maps en Spotify. Voortaan navigeert u via Google Maps en heeft u altijd de snelste route en als u elektrisch rijdt, bent u altijd op de hoogte van het dichtstbijzijnde laadstation.

Ook bent u met Google Maps altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie en wordt de route, indien nodig natuurlijk, automatisch herberekend.

Hey Google!

Met Google Assistant zit u niet langer aan de knoppen of toetsen, maar bestuurt u het systeem via spraakbediening. Via ‘OK Google’ vertelt u waar u heen wilt en het systeem doet de rest. Ook zijn andere functies en app via spraakbediening te besturen. De navigatie en software zijn altijd up-to-date door ‘Over The Air’ updates. Apps worden net zoals bij uw telefoon automatisch voorzien van een update om altijd over de meest actuele informatie te beschikken. Met de Google Play Store heeft u rechtstreeks toegang tot andere veelgebruikte apps. Download eenvoudig Spotify downloaden, koppel uw account en geniet van uw favoriete nummers tijdens uw reis