Volvo Accessoires kopen

Voor elke situatie waarmee je Volvo te maken krijgt, heeft Volvo bijpassende accessoires. Meestal weet je al dat je bij je nieuwe Volvo bepaalde accessoires wilt hebben. Wanneer je de fietsen meeneemt naar jouw vakantiebestemming zijn een trekhaak en een fietsendrager natuurlijk een noodzakelijk accessoires. Liever op wintersport? Dan ga je goed voorbereid op reis met sneeuwkettingen en voldoende opbergruimte voor de ski’s of snowboards met een dakkoffer. Natuurlijk kun je dit ook altijd later nog toevoegen aan jouw Volvo. We helpen je graag met het vinden van de juiste accessoires van je Volvo.

Bekijk alle accessoires

Bekijk het ruime assortiment aan Volvo accessoires

Bekijk alle accessoires

Volvo Fietsendrager voor drie/vier fietsen

De fietsendrager is standaard geschikt voor drie fietsen, maar is met een uitbreiding geschikt voor vier fietsen. Ook fietsen met brede wielen passen op de fietsdrager doordat de wielgoten te verstellen zijn, zonder in te leveren op stabiliteit.

Volvo Fietsendrager inklapbaar

Een zeer compacte fietsendrager voor twee fietsen die zowel eenvoudig te bedienen is als ook weer op te bergen. De fietsendrager beschikt over een eenvoudig ‘tweestappensysteem’ waarmee drager in enkele seconden te monteren is.

Inklapbare trekhaak

Voorwaarde van het meenemen van de fietsen is natuurlijk een trekhaak. Met een druk op de knop komt de elektrische inklapbare trekhaak tevoorschijn en is met één handbeweging in een van de vergrendelingsstanden te zetten. De bedieningsknop van deze functie is voorzien van een controlelampje dat aangeeft of de trekhaak vergrendeld staat.