Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken

Videobellen met uw persoonlijke adviseur

 


Een virtuele bezichtiging

 

Een nieuwe auto kopen is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid. We kijken vaak uit naar het kopen van een nieuwe auto en verzamelen dan ook zo veel mogelijk informatie. We zoeken naar foto's, video’s waarin de auto uitvoerig getest wordt en lezen allerlei vergelijkingen tussen modellen en uitvoeringen. Een berg van informatie en die kan nog wel eens overweldigend zijn.

 

We helpen u graag om alle informatie wat inzichtelijker te maken door middel van videobellen. Zo kunnen we alle vragen die u heeft persoonlijk beantwoorden en tegelijkertijd de auto aan u laten zien. Verschillen in uitvoeringen worden zo in één oogopslag duidelijk. De Volvo echt ervaren doet u nog steeds het beste via een proefrit, maar videobellen maakt de voorpret in ieder geval compleet.

 

We maken voor het videobellen gebruik van een vergelijkbaar systeem zoals u misschien al kent van WhatsApp. We werken nauw samen met onze internationale partners om een videodienst te bieden waarvoor u geen aparte app op de smartphone nodig heeft. Hierdoor kunt u eigenlijk met elk apparaat deelnemen aan het gesprek.

 

Bij de auto die uw interesse heeft staat de knop ‘videobellen’ vermeld. Wanneer u deze stappen doorloopt ontvangt onze adviseur hierover een bericht en bevestigt het verzoek. Op het tijdstip van uw voorkeur kunt u via de link die u ontvangt deelnemen aan het gesprek en krijgt u alle informatie en een virtuele rondleiding van uw persoonlijke adviseur.

 

Bekijk het aanbod en boek en afspraak

Maak eenvoudig een videobelafspraak.

Onze adviseurs nemen contact met u op.

En nemen u mee de showroom in.

Beantwoorden al uw vragen.

Configureren samen met u, uw nieuwe auto.

En verwelkomen u graag in onze showroom.