BMW Evenement

Volvo XC40

Volvo XC40: de compacte SUV

Vanaf € 40.995

Lease vanaf € 479 p.m.*

De meest compacte SUV van Volvo biedt overzicht, verrassend veel ruimte en kracht. Ontworpen om zich thuis te voelen in de stad en daarbuiten. Door de compacte afmetingen en verhoogde zitpositie beweegt de XC40 zich moeiteloos door krappe straten en parkeergarages. Ook op de wegen buiten de stad rijdt de compacte SUV moeiteloos van A naar B. Het extra overzicht komt ook op de snelweg goed van pas en de verrassende ruime en slimme opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat u uw spullen altijd binnen handbereik heeft.

Ook als
Plug-in

Tot 452 liter
bagageruimte

Tot 1.600 kg
trekgewicht

Google
ingebouwd

Ontdek de Volvo XC40

Uitvoeringen

De XC40 is verkrijgbaar als Mild hybrid, plug-in hybrid of als de volledig elektrische XC40. Mild hybrid is de eerste stap naar een elektrische toekomst. Met de plug-in hybrid uitvoering combineert u een elektrische motor met een verbrandingsmotor.

Hou het veilig

Hou het veilig met de Volvo XC40. Dankzij verschillende innovatieve veiligheidssystemen wordt u tijdens het autorijden ondersteund. Parkeren gaat hierdoor moeiteloos en u heeft altijd een paar ogen in de rug.

Creatieve ruimte

terug, want elke centimeter wordt innovatief benut. Ruime deurvakken, verborgen compartimenten en tassenhaken. De XC40 is zo ontworpen dat u het design naar eigen inzicht kunt gebruiken. Tot 452L bagageruimte neemt u uw bagage gemakkelijk mee.

Volvo XC40

Private lease

Instappen in de XC40 is nu nog aantrekkelijker met een Private Leaseprijs vanaf € 479,- per maand. Met Private Lease is alles voor je geregeld en kiest u voor zekerheid.

Ga volledig elektrisch

Met de XC40 Recharge rijdt u volledig elektrisch.

XC40

Plan jouw proefrit

DD slash MM slash JJJJ

Hier komt voorraad

*  Lease vanaf € 479,- per maand, o.b.v. Private Lease, 60 maanden en 10.000 km per jaar.
** WLTP gecombineerd verbruik: 2,1 – 7,9 l/100 km (47,6 – 12,7 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 47 – 179 g/km.