Stappenbelt Specialized Concept Store

Stappenbelt is een fietsspeciaalzaak en specialist in het merk Specialized. De focus ligt vooral op de veeleisende en sportieve fietser. Met de nadruk op racefietsen, mountainbikes, e-bikes en innovatieve sportfietsen. Vraag onze experts gerust het hemd van het lijf over al onze fietsen of waar je nog meer op moet letten, zoals de juiste afstelling van de fiets, het juiste zadel en natuurlijk: de helm. Ook voor professioneel onderhoud en reparatie aan je fiets helpen we je graag weer op weg. Uitstekende service staat te allen tijde centraal in onze gezellige fietsspeciaalzaak.

Specialized

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied was het tijd voor de laatste specialisatie: het merk Specialized en daarmee is Stappenbelt officieel een Specialized Concept Store. Specialized is gemaakt voor fietsers, door fietsers.

Innovatie en duurzaamheid staan centraal. Duurzaamheid qua materiaalgebruik, maar ook voor jou als fietser. Zo is de juiste houding op de fiets ontzettend belangrijk en daarom vinden we de allerbeste materialen en de allernieuwste technieken terug in de Specialized fietsen. Van de klassiekers zoals de wielrenfiets en mountainbike tot de innovatieve e-bikes en gravelbikes. En alles er tussenin.

Lees meer

Reparatie en service

Bij Specialized volgen wij alle relevante opleidingen om jou zo goed mogelijk te helpen. Van het juiste advies tot de perfect onderhouden sportfiets. We zijn je dan ook graag van dienst in onze werkplaats.

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beschikken over alle nodige kennis. Iets waar we vooral trots op zijn is de dynamische fietsmeting. In onze speciale Retül Fit ruimte voorzien we jouw fiets van de perfecte afstelling. Optimale prestaties zijn zo met elke trap dichterbij en je zit ook comfortabeler op jouw fiets.

Lees meer
Vervangend vervoer fiets

Ontdek Stappenbelt

Je vindt ons op: Kanaal Noord 152 in Apeldoorn. Onze openingstijden zijn:

MaandagGesloten
Dinsdag07.00 – 18.00 uur
Woensdag08.30 – 18.00 uur
Donderdag08.30 – 18.00 uur
Vrijdag08.30 – 20.00 uur
Zaterdag09.00 – 16.00 uur
ZondagGesloten