Volvo Nieuwenhuijse
Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken
Search

Sponsoring

 

Team Reggeborgh

De Nieuwenhuijse Groep is partner van schaatsploeg Team Reggeborgh. De schaatsers van de succesvolle ploeg van coach Gerard van Velde, waar ook Olympische helden als Ronald en Michel Mulder uit Zwolle deel van uitmaken, rijden ook dit seizoen weer in onze Volvo's. “We zijn trots dat we met Volvo Nieuwenhuijse opnieuw een grote en betrouwbare partner aan hebben kunnen verbinden”, zegt Henk Schra teammanager van Team Reggeborgh. Met Volvo heeft de schaatsploeg een sportieve partner. Het automerk was eerder al leverancier in het schaatsen en is ook sterk aanwezig in het hockey; tijdens het WK in Den Haag was Volvo de officiële vervoerder. De schaatsers van Team Reggeborgh rijden dit seizoen in de Volvo XC40 en de nieuwe V60.

 

 

VOLVO CLUBBONUS

Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van hockeytalent geeft Volvo Cars Nederland op landelijk niveau al bijna 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld. Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland. Zij keert een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo Nieuwenhuijse. Nieuwenhuijse is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub. Om als club en als Volvo-dealer in aanmerking te komen voor het Volvo Clubbonuscontact moet voldaan worden aan een wederzijdse inspanningsverplichting.

 

Nieuwenhuijse ondersteunt in haar regio onderstaande hockeyclubs: MHC Dalfsen - Hattemse MHC - HC Zwolle - HC Ares - MHC Zutphen - HV Epse - DHV - VHC Twello - MHC Steenwijk en MHC Meppel en MHC Epe.

 

 

 

SCOOR EEN MOOIE BONUS!

Dit jaar is Volvo 25 jaar sponsor van het Nederlands hockey. Om dit jubileum te vieren, breidt Volvo de Clubbonus uit. Nieuw is dat nu ook Volvo Selekt Occasions meedoen in de actie. Een extra steuntje in de rug voor de Nederlandse hockeyclubs.

Hoe werkt de Clubbonus?

Wanneer u als lid/verzorger van jeugdlid een nieuwe of gebruikte Volvo koopt bij Volvo Nieuwenhuijse ontvangen wij een Volvo Clubbonus: € 1.000 bij aankoop van een nieuwe Volvo en € 500 bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion. Dat is leuk voor ons allemaal. Want dan hebt u straks een mooie Volvo en de club een mooie bonus!

 

 

Coachjassen voor VV Heino

Alle coaches en begeleiders van VV Heino lopen er de komende jaren warmpjes bij. Nieuwenhuijse heeft hen voorzien van nieuwe coachjassen. Verkoopadviseur Leon Leferink van Nieuwenhuijse Zwolle overhandigd Jeroen Nijenhuis van VV Heino het eerste exemplaar.

 

Tennistoernooi 'Ramele Rocks'

Ook dit jaar zijn we volop ondersteunend aanwezig bij het Ramele Rocks tennistoernooi. We hopen weer op een leuke en sportieve dag volop gezelligheid.

 

 

Sallands Cross Circuit

Autotechniek Raalte is sponsor van het Sallands Cross Circuit (SCC). Het SCC organiseert prachtige crosslopen, met als doel zoveel mogelijk mensen het plezier van hardlopen doen ervaren. We zijn trots dat we, als Volvo dealer in het mooie Salland, ons hebben kunnen verbinden aan deze unieke hardloopwedstrijden. Bij iedere crossloop kan de loper volop genieten van een ander mooi stukje natuur in Salland. Tijdens de 1e pittige Haarlerbergloop zagen we al heel wat ATR-hardloop vrienden met ons zwarte Autotechniek Raalte shirt lopen./p>

 

Handbal Kwiek A2

'Een talentvolle groep meiden die 'Volvo Autotechniek Raalte' op een positieve manier vertegenwoordigt' Een echt team, die voor elkaar wil werken en ergens 100% voor gaat! Waarden die Volvodealer Autotechniek ook uit wil dragen

 

 

Raalter Golf Kampioenschappen

Wij ondersteunen dit gemoedelijke toernooi, waar ieder jaar wordt gestreden om de titel 'Beste speler van Raalte en omstreken'. Aan de golfballen met ons logo erop zal het niet liggen.

Wij zijn met reclame uitingen te vinden bij de volgende verenigingen:
  • Rohda Raalte voetbal
  • S.V. Raalte voetbal
  • S.V. Heeten voetbal/handbal
  • Wijhe '92 voetbal/ handbal
  • SMHC Hockey
  • Klink Nijland/Kwiek handbal
  • SW4D Sallandse Wandelvierdaagse
  • Stoppelhaene
  • Ribs & Blues
  • Carnavalsvereniging 'de Stoppelkaters'
Hiernaast ondersteunen we enkele maatschappelijke doelen.