Airco infotainment

Sensus infotainmentsysteem

Met ons infotainmentsysteem is alles in je auto binnen handbereik. Navigatie, muziek en je telefoon in één volledig geïntegreerd systeem. Het zorgt ervoor dat je altijd en overal verbonden bent en kunt genieten van je favoriete muziek zonder afgeleid te worden.

Navigatie

Een van de belangrijkste eigenschappen van een navigatiesysteem is dat de instructies duidelijk moeten zijn. Vooral wanneer u op onbekende wegen en nieuwe bestemmingen bent, moet de situatie op de weg helder zijn. Sensus navigatie begeleidt u niet alleen op de weg ernaartoe, maar ook wanneer u op de bestemming bent. Ons geïntrigeerde navigatiesysteem is voorzien van verschillende apps. Zo stuurt u eenvoudig via de browser of de Volvo app bestemmingen naar het navigatiesysteem. Op het moment dat u instapt, kunt u meteen op reis. Deel een locatie met vrienden of familie om elkaar daar te ontmoeten. En bent u onderweg toe aan een bak koffie of wilt u een bezoek brengen aan een leuke attractie? Ook dan kunt u vertrouwen op ons navigatiesysteem.

Smartphone intergratie Apple

Een slimmere en veiligere manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Met Apple CarPlay wordt alles wat je met je IPhone wilt doen, zichtbaar op het ingebouwde touchscreendisplay in het dashboard van de auto. Ook kun je de telefoon blijven bedienen via de fysieke knoppen en natuurlijk ook met je stem. Ontvang routeaanwijzingen, voer telefoongesprekken en luister naar je favoriete muziek zonder het verkeer om je heen uit het oog te verliezen. Met Apple CarPlay blijven apps al Spotify namelijk gewoon werken. Ook kun je in de auto Podcasts gebruiken. Het enige wat hiervoor noodzakelijk is, is dat de apps op uw telefoon geïnstalleerd zijn.

Smartphone intergratie Android

Alle gemakken van uw telefoon veilig binnen handbereik. Met Android Auto zijn de dingen die u tijdens uw reis met uw Android telefoon wilt doen zichtbaar op het ingebouwde touchscreen in het dashboard. Google Maps vertelt waar u heen moet, u voert uw telefoongesprekken, ontvangt berichten en kunt gewoon naar uw favoriete muziek luisteren. Android Auto is volledig geïntegreerd, dus u hoeft alleen uw telefoon te koppelen.