Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken

 

ONDERHOUD, REPARATIE EN SERVICE

Onderhoud Reparatie Service NieuwenhuijseVijf redenen waarom Volvo Nieuwenhuijse het beste is voor úw Volvo!

 

Klantvriendelijke aanpak met heldere communicatie en transparantie

Volvo opgeleide en gecertificeerde monteurs en Volvo Personal Service Technicians

Gebruik en toepassing van originele Volvo onderdelen

Voordelig onderhoud op alle Volvo modellen, dus ook de oudere modellen

Garantie op uitgevoerde reparaties en verrichtingen

 

 

Plan een afspraak

 

Accessoires

 

Onze originele Volvo accessoires bieden u talrijke mogelijkheden om uw Volvo individueel te benadrukken. Vraag onze verkoopadviseurs naar accessoires op maat.

 

Banden

 

Met zomerbanden heeft u bij warm weer meer grip waardoor de veiligheid wordt vergroot. Door de speciale samenstelling van het rubber presteren de zomerbanden het beste bij temperaturen boven de 7 graden. Bij temperaturen lager dan 7 graden genieten winterbanden de voorkeur. Winterbanden zorgen ervoor dat sneeuw en water sneller wordt afgevoerd. Het grovere profiel zorgt mede voor een kortere remweg bij een nat en besneeuwd wegdek.

 

Navigatie update

 

Tijd voor een update van de kaarten in uw navigatiesysteem? Het wegennet is constant in verandering. Dan is het fijn om de meest actuele kaarten te hebben. Volvo Nieuwenhuijse biedt updates aan voor al haar navigatiesystemen.

 

Nieuwenhuijse Refresh Service

 

Een auto vol sporen na de vakantie? Na een vakantie kunnen de meeste auto’s een goede reinigingsbeurt van binnen en van buiten wel gebruiken! Daarom kunnen Volvorijders gebruikmaken van een volledige ’refreshing’. Uw Volvo wordt gecontroleerd op kleine schades en gewassen, gereinigd, gepoetst en in de was gezet. Het interieur wordt uitgezogen, de bekleding wordt ontdaan van vlekken en het dashboard wordt volledig gereinigd. Vraag de vestiging van uw voorkeur om meer informatie.

 

Polestar tuning

 

Optimaliseer het vermogen zonder verlies van garantie! Volvo ontwikkelt in samenwerking met Polestar Performance upgrades voor uw Volvo. Meer PK's, een snellere reactiesnelheid van de motor en een directe fellere response op het gaspedaal zijn mogelijk met de optimale afstelling van Polestar/Volvo Chiptuning. Uw Volvo wordt een unieke combinatie van de beste eigenschappen van veiligheid en performance. Met Polestar Tuning geniet u onder alle omstandigheden van een optimale rijervaring.

 

Reparatie

 

Naast het onderhoud van uw Volvo is Nieuwenhuijse ook hét adres voor het uitvoeren van reparaties. U kunt bij ons terecht voor het verhelpen van een storing tot het herstellen van glasschade. Onze monteurs en Volvo Personal Service Technicians zorgen er graag voor dat u weer veilig de weg op kunt. Bij onze werkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van originele Volvo onderdelen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de onderdelen garanderen!

 

Schade

 

Heeft uw Volvo parkeerschade, ruitschade of anderszins? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Volvo Nieuwenhuijse brengt uw auto met alle zorg weer terug in nieuwstaat.

 

Volvo onderhoud en Volvo Personal Service

 

Voor onderhoud aan elk type Volvo is Volvo Nieuwenhuijse met gecertificeerde monteurs (Volvo Personal Service Technicians) het juiste adres. In Apeldoorn en Zwolle werken wij volgens het Volvo Personal Service principe. In beide vestigingen heeft u direct contact met de monteurs en werken twee Volvo Personal Service Technicians tegelijk aan uw auto. Het voordeel? Uw wachttijd wordt enorm verkort en wij kunnen efficienter werken in onze werkplaats!   

 

Wintercheck GRATIS voor (nieuwe) klanten

 

Wees ook in de winter verzekerd van een veilige en comfortabele reis en plan direct een Volvo Nieuwenhuijse Wintercheck. En omdat Volvo Nieuwenhuijse veiligheid hoog in het vaandel heeft staan is deze wintercheck voor u als (nieuwe) klant geheel gratis! Onze monteurs en Volvo Personal Service Technicians controleren uw Volvo op alle essentiële punten en benodigde vloeistoffen worden kosteloos bijgevuld.

 

Zomercheck GRATIS voor (nieuwe) klanten

 

De Volvo Nieuwenhuijse Zomercheck is een inspectie van uw auto op onderdelen die essentieel zijn voor zomerse omstandigheden. In totaal wordt uw Volvo op maar liefst 17 punten gecontroleerd zoals de airco, remmen, schokbrekers, banden en de stekkerdoos van de trekhaak. Omdat Volvo Nieuwenhuijse veiligheid hoog in het vaandel heeft staan is deze zomercheck voor u als (nieuwe) klant geheel gratis!

Aankoopkeuring

Aankoopkeuring Volvo Nieuwenhuijse

Ook wanneer u uw Volvo niet bij Volvo Nieuwenhuijse koopt, wilt u ervan overtuigd zijn dat deze auto in topconditie verkeert. Volvo Nieuwenhuijse biedt u een aankoopkeuring: een uitgebreide check en duidelijke informatie over mogelijk aankomend onderhoud. Zo voorkomt u onaangename verrassingen achteraf.

 

 

 

 

 

€ 95,- incl. BTW

 

Plan een afspraak

APK

APK Keuring Volvo Nieuwenhuijse

Is uw auto toe aan een jaarlijkse APK? U bent bij Volvo Nieuwenhuijse altijd van harte welkom. Onze werkzaamheden zijn verdeeld onder drie thema’s. Allereerst letten we op de verkeersveiligheid van uw auto. Hoe zit het bijvoorbeeld met de remmen, de banden en de verlichting? Daarnaast letten we op het milieu: we kijken onder andere naar de CO2-uitstoot van uw voertuig. Tot slot is er de registratie. Hoeveel kilometer heeft uw auto al afgelegd? Volvo Nieuwenhuijse voert deze keuring uit voor maar € 25 inclusief afmeldkosten, roetmeting, viergastest en BTW! Laat u direct een onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan is de APK-keuring geheel gratis! U betaalt dan alleen € 5 afmeldkosten voor de keuring.

 

€ 25,- incl. BTW

 

Plan een afspraak

Aircoservice

Aircoservice Volvo Nieuwenhuijse

Om uw airconditioning fris en krachtig te houden, is onderhoud van groot belang. Volvo Nieuwenhuijse verzorgt daarom een uitgebreide controle en reiniging van uw airco. Tijdens deze servicebeurt wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt ervoor dat nare geurtjes voorkomen worden. Een aircoonderhoudsbeurt kost € 149. De meerprijs voor een geurbehandeling bedraagt € 49. De meerprijs voor R134YF-gas (wordt toegepast in nieuwe Volvomodellen vanaf 2016) bedraagt € 50.

 

 

Vanaf € 139,- incl. BTW

 

Plan een afspraak