Volvo XC40 nu als Plug-in Hybrid

De Volvo XC40 T5 Twin Engine is nu ook leverbaar met een compleet nieuwe plug-in hybride aandrijflijn. De krachtige T5 Twin Engine motor levert een vermogen van 262 pk/425 Nm en een volledig elektrische actieradius van ruim 50 kilometer. 

2 april 2019

Leestijd: 4 minuten

De Volvo XC40 T5 Twin Engine is nu ook leverbaar met een compleet nieuwe plug-in hybride aandrijflijn. De krachtige T5 Twin Engine motor levert een vermogen van 262 pk/425 Nm en een volledig elektrische actieradius van ruim 50 kilometer. De rijk uitgeruste Momentum Pro is standaard voorzien van onder andere een volledig nieuwe 7-traps automaat, Sensus Navigatie met 9’ touchscreen, parkeersensoren voor en achter en een elektrisch bedienbare achterklep.

De Volvo XC40 is een volledig nieuwe, compacte XC die niet alleen ruim oogt, maar dit ook waarmaakt door het nieuw ontworpen interieur waarin alle ruimte optimaal wordt benut. De XC40 heeft een stoere, moderne look, is leverbaar in moderne two-tone exterieurkleuren en geschikt voor het stadse leven. Maar ook voor ver daarbuiten. De XC40 won de prestigieuze ‘European Car of The Year 2018’-award en onderscheidt zich met maar liefst 5 sterren in de nieuwe, zwaardere Euro NCAP veiligheidstest.