Overzicht Volvo

Volvo Verlengde Garantie

Kies je eigen garantieperiode bij aanschaf van een nieuwe Volvo. Iedere nieuwe Volvo heeft op dit moment al standaard twee jaar fabrieksgarantie. Het is nu mogelijk om de garantieperiode eenvoudig verder uit te breiden. Dit kan met één, twee of drie jaar*. Lees snel verder voor de tarieven en voordelen.

21 september 2022

Leestijd: 3 minuten

Geen onverwachte kosten

Nog langer weten waar je aan toe bent. Bij de aanschaf van een nieuwe Volvo kun je eenvoudig de fabrieksgarantie verlengen, tegen aantrekkelijke voorwaarden. Kies zelf hoelang je de periode wilt verlengen: met één, twee of zelfs drie jaar*. Dit voorkomt onverwachte kosten, tot wel vijf jaar na aanschaf. Zo ga je altijd met een gerust gevoel de weg op.

Model+ 1 jaar+ 2 jaar+ 3 jaar
S60, V60, S90, V90€ 350,-€ 685,-€ 1.030,-
XC40, C40€ 460,-€ 905,-€ 1.355,-*
XC60, XC90€ 610,-€ 1.200,-€ 1.795,-

Snel en vakkundig geholpen

De Volvo Verlengde Garantie dekt de kosten van de te vervangen onderdelen (m.u.v. slijtagegevoelige onderdelen) en de bijbehorende werkuren. Wij zorgen voor een snelle, vakkundige en probleemloze afhandeling. Onze Persoonlijke service technicus werkt aan de auto en er worden alleen originele Volvo-onderdelen gebruikt. Zo blijft de Volvo in optimale conditie.

Volvo Personal Service

En ook nog eens overdraagbaar

Verkoop je jouw Volvo voordat de garantietermijn verstreken is? Dan gaat deze garantie gewoon mee naar de volgende eigenaar! Dit is een belangrijk voordeel, want voor een auto met fabrieksgarantie kunt u een hogere verkoop- of inruilwaarde verwachten.

*Tot maximaal 5 jaar of 200.000km. (3 jaar extra garantie is niet mogelijk op de elektrische modellen).