Volvo Nieuwenhuijse wint Volvo Quality Award

Vorige week was daar dan het verlossende woord: Nieuwenhuijse Meppel en Raalte slepen de Volvo Quality Award binnen. In 2020 dragen Meppel en Raalte de titel van Excellent Dealer. Een beloning voor onze prestaties op het gebied van sales, service en klanttevredenheid. Een titel waar we als groep trots op zijn.

28 januari 2020

Leestijd: 2 minuten

Introductie Excellent Dealer

Eerst even naar de oorsprong van de Volvo Quality Award. Daarvoor moeten we terug naar 2015. Volvo Cars Nederland introduceert de Volvo Excellent Dealer Award: een zeer uitgebreid programma waarmee de sales-, service- en kwaliteitsprestaties aandachtig gevolgd worden. In 2018 vervangt Volvo Cars de Volvo Excellent Dealer Award voor de Volvo Quality Award.

Met een nieuwe naam kwam ook een nieuw logo, maar de aandachtpunten waarnaar gekeken wordt, is ongewijzigd gebleven. Belangrijkste graadmeter waar naar gekeken wordt: klanttevredenheid.

Samen en niet alleen

De Volvo Quality Award wordt jaarlijks aan een select dealergezelschap toegereikt door Volvo Cars Nederland. Nieuwenhuijse Meppel en Raalte zijn twee van de slechts elf die zich tot de bekroonde Volvo-dealers mogen rekenen. Het winnen van deze prijs is een enorme beloning en drijfveer geweest om onze klantgerichtheid nóg beter op de kaart te zetten. Nu de prijs voor 2020 binnen is, stoppen we natuurlijk niet. Het is voor Meppel de eerste keer dat zij zich tot de bekroonde Excellent Dealers mogen rekenen. Voor Raalte is het maar liefst de zesde keer. Natuurlijk gaan we er vol voor om volgend jaar weer de titel te behalen. Dit doen we samen, samen met u.

Kom in contact met Nieuwenhuijse