Volvo Nieuwenhuijse Sponsort Noordkaap Challenge 2019

Daar staan ze, drie Volvo’s XC40 in een iets ander jasje dan normaal. We voorzien de organisatie van de Noordkaap Challenge van veilige Volvo’s die zich wel thuisvoelen in het Scandinavische landschap. Vrijdag 6 december gaan ze op weg naar het ijskoude en winterse Scandinavië.

6 december 2019

Leestijd: 1 minuut

De Noordkaap Challenge is een geweldige roadtrip van 13 dagen naar het meest noordelijke puntje van Europa. Aan hoogtepunten ontbreekt het onderweg niet, het magische noorderlicht, de Noordkaap Globe, huskytochten en de Kerstman! Het doel van de tocht? Geld ophalen voor Stichting het vergeten Kind. Zo krijgen de meest kwetsbare kinderen in Nederland een steuntje in de rug. Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!

Update: 13 december. Noordkaap bereikt!

De deelnemers van de Noordkaap Challenge hebben gisteren de Noordkaap bereikt! Wij hebben enkele prachtige foto’s ontvangen. Wat een geweldig landschap! Inmiddels zijn alle teams begonnen aan hun reis terug naar Nederland. 18 december vindt de finish plaats in Apeldoorn aan de Vlijtseweg 100 tussen 16.00 en 19.00 uur.