Pilot: Specialized E-bike Tour

Vanaf eind mei organiseren wij in samenwerking met partner Stappenbelt Apeldoorn de Specialized E-bike Tour: een tour om de mooiste plekken van de regio op een elektrische fiets van het hoogwaardige merk Specialized te ontdekken. Tijdens deze tour kun je de voordelen van deze mooie fiets ervaren samen met een tourgids. We zullen van start gaan met een pilot op 28 mei met de Specialized Como SL fiets.

19 mei 2022

Leestijd: 3 minuten

Meld je aan voor de Specialized Elektrische fiets Tour

De tour zal plaatsvinden op 28 mei en we vertrekken vanaf Volvo Nieuwenhuijse in Apeldoorn. Er zal een ochtendeditie zijn om 10:00 en een middageditie om 13:00 uur. Ben jij erbij? Let op: voor deze pilot zijn er slechts 16 plaatsen beschikbaar, dus wees snel, vol = vol!

Mochten we meer aanmeldingen ontvangen dan beschikbaar op 28 mei, dan zullen we je op de lijst zetten voor eerst volgende editie. We nemen vervolgens contact op over een vervolgdatum en meer informatie.

Stappenbelt Specialized Concept Store

Stappenbelt is een fietsspeciaalzaak en specialist in het merk Specialized. De focus ligt vooral op de veeleisende en sportieve fietser. Met de nadruk op racefietsen, mountainbikes, e-bikes en innovatieve sportfietsen. Vraag onze experts gerust het hemd van het lijf over al onze fietsen of waar je nog meer op moet letten, zoals de juiste afstelling van de fiets, het juiste zadel en natuurlijk: de helm. Ook voor professioneel onderhoud en reparatie aan je fiets helpen we je graag weer op weg. Uitstekende service staat te allen tijde centraal in onze gezellige fietsspeciaalzaak.

Meer over Stappenbelt

Fiets leasen

Met Specialized Fietslease fiets je zo weg op de allernieuwste elektrische fietsen, stadsfietsen en gravelbikes van het merk Specialized. Specialized Fietslease biedt dezelfde onbezorgdheid die je misschien al gewend bent van het leasen van een auto. Voor een vast maandbedrag krijg je er de allernieuwste en innovatiefste fiets voor terug.

Meer informatie over leasen