Specialized E-bike Tour

Wegens succes verlengd! In samenwerking met partner Stappenbelt Apeldoorn organiseren wij wederom de Specialized E-bike Tour: een tour om de mooiste plekken van de regio op een elektrische fiets van het hoogwaardige merk Specialized te ontdekken. Tijdens deze tour kunt u de voordelen van deze mooie fiets ervaren samen met een tourgids. Aangezien de pilot zeer goed ontvangen werd in mei, gaan we in september maar liefst 3 dagen organiseren. Op 17 september, 24 september en 8 oktober kan je je aanmelden voor de geheel gratis Specialized E-bike Tour!

17 augustus 2022

Leestijd: 3 minuten

Meld je aan voor de Specialized Elektrische fiets Tour

Aangezien de pilot zeer goed ontvangen werd in mei, gaan we in september maar liefst 3 dagen organiseren. Op 17 september, 24 september en 8 oktober kan je je aanmelden voor de geheel gratis Specialized E-bike Tour!

Stappenbelt Specialized Concept Store

Stappenbelt is een fietsspeciaalzaak en specialist in het merk Specialized. De focus ligt vooral op de veeleisende en sportieve fietser. Met de nadruk op racefietsen, mountainbikes, e-bikes en innovatieve sportfietsen. Vraag onze experts gerust het hemd van het lijf over al onze fietsen of waar je nog meer op moet letten, zoals de juiste afstelling van de fiets, het juiste zadel en natuurlijk: de helm. Ook voor professioneel onderhoud en reparatie aan je fiets helpen we je graag weer op weg. Uitstekende service staat te allen tijde centraal in onze gezellige fietsspeciaalzaak.

Meer over Stappenbelt

Fiets leasen

Met Specialized Fietslease fiets je zo weg op de allernieuwste elektrische fietsen, stadsfietsen en gravelbikes van het merk Specialized. Specialized Fietslease biedt dezelfde onbezorgdheid die je misschien al gewend bent van het leasen van een auto. Voor een vast maandbedrag krijg je er de allernieuwste en innovatiefste fiets voor terug.

Meer informatie over leasen