Ruim 200 aanwezigen tijdens de Masterclass Elektrificatie.

Normaal brommen de motoren bij het indrukken van de startknop, maar dat geluid hoorden we afgelopen donderdagavond niet. Gelukkig maar, want het was de start van de Volvo Hybrid Tour met een Masterclass over een van de meest actuele onderwerpen van nu: Elektrificatie. Maar dit betekende zeker niet dat het een stille avond was. Integendeel, want we ontvingen maar liefst 200 geïnteresseerden. Al deze mensen moesten nog wel even in een van onze Twin-Engine modellen van en naar de parkeerplaats gebracht worden. Geheel in stijl met de Masterclass, deden we dit natuurlijk volledig elektrisch.

17 januari 2018

Leestijd: 2 minuten

Met een hapje en een drankje kon iedereen kennismaken met de nieuwste Twin-Engine modellen. Zo ook met de uitblinkende Volvo XC60 T8 Twin-Engine Polestar Engineered. Een onafhankelijke ‘Electric Vehicle Specialist’ verzorgde de Elektrificatie Masterclass waarin alles over hybride- en volledig elektrisch rijden aan bod kwam. Zelf in een van deze modellen rijden met een expert kan trouwens nog steeds! Deze geheel gratis proefritten vinden tot donderdag plaats in Zwolle.

Na afloop van de Masterclass vertelde Frank Moormann over de nieuwste onthulling van Volvo, namelijk de volledig elektrische XC40 P8 Recharge. Met een virtuele tour is er kennis gemaakt met de auto en zijn de specificaties bekend gemaakt. Na de presentatie is er onder het genot van een hapje en een drankje nog een tijd nagepraat over deze succesvolle informatieavond. Zo verliet onze laatste gast om 22:30 de showroom. Een hele goede start van de Hybrid Tour.

Kom in contact met Nieuwenhuijse