Officiële opening nieuwbouw vestiging Zwolle

In het bijzijn van ruim 500 genodigden is vrijdagavond 30 november de nieuwe vestiging van Volvo Nieuwenhuijse Zwolle officieel geopend. Alle genodigden werden ontvangen in de showroom die speciaal voor deze gelegenheid compleet was ingericht als feestzaal. Enkele auto’s hadden plaatsgemaakt voor een compleet podium met vidiwall en een sfeervolle inrichting met luxe zithoeken en statafels.

16 april 2019

Leestijd: 2 minuten

De officiële opening bestond uit toespraken gevuld met respectvolle woorden van dhr. Rene de Heer (wethouder gemeente Zwolle), dhr. Herrik van der Gaag (Algemeen Directeur Volvo Cars Nederland) en Peter Nieuwenhuijse (directeur en eigenaar Nieuwenhuijse Groep). Na het formele deel werd de vestiging met een spetterende danceact van de Zwolse hiphopgroep XOXO officieel geopend door een druk op een grote knop en vuurwerk op het podium. Dit was tevens het startschot voor een gezellige openingsavond.

Onder het genot van een drankje en een hapje konden alle genodigden, waaronder het volledige Managementteam van Volvo Cars Nederland en een afvaardiging van de Gemeente Zwolle, kennis maken met het nieuwe pand waar alle deuren letterlijk open stonden. Zo kon men kennismaken met alle ruim opgezette werkplekken, met de laatste innovaties op werkplaatsgebied en met alle zichtbare en onzichtbare duurzame oplossingen die het gebouw uniek maken in Nederland.

Vestiging Volvo Nieuwenhuijse Zwolle

Kom in contact met Nieuwenhuijse