Nieuwenhuijse stelt voor: Siem

Apeldoorn en Siem, dat werkt! Zijn roots liggen in de regio van Apeldoorn en reiken tot ver in de prachtige bossen die het gebied rijk is. Het zijn die bossen waar Siem vaak te vinden is. Op zijn gravel of mountainbike, maar ook over de verharde wegen op zijn racefiets. Heeft het twee wielen en pedalen? Dan is de kans groot dat het een hobby van Siem is.

18 februari 2022

Leestijd: 3 minuten

Wie is toch die Siem

Wie is Siem? “Laten we beginnen bij het begin. Ik ben dus woonachtig  in de regio Apeldoorn, ik heb twee kinderen; Anne-Lotte 23 jaar en Jan-Jaap 19 jaar, een Appenzeller Sennehond genaamd Aslan. Ik mag heel graag fietsen op mijn Specialized gravelbike en reizen. Nieuwe ervaringen opdoen, prachtige gebieden ontdekken, maar ook om deel te nemen aan uitdagende fietstochten en mooie rally’s. Van alles wat dus, dat omschrijft mij denk ik het beste.”

Met jarenlange ervaring in het verenigingsleven, in allerlei verschillende functies, is hij nu neergestreken bij ons. Hij is de verbindende factor binnen Nieuwenhuijse, Stappenbelt en het verenigingsleven van de hockey. Een rol waarin Siem al zijn passie kwijt kan. “Sport, verenigingen, verbinden en organiseren van mooie evenementen, ook binnen de automotive. Het is iets waar ik al jarenlang doe. Ik ben al die tijd ook erg actief geweest in het verenigingsleven. Daar zie je mijn achtergrond in Sportmanagement en liefde voor sport goed in terug. En nu kan ik verenigingen, sportevenementen, lokale en regionale partners met elkaar verbinden. Nou, kom maar op!”, vertelt Siem

“Delen van elkaars visie en tot elkaar komen, daar doe ik m’n best voor.”

Siem Keijzer

Dat verbinden Siem, waar zit daar nu de grootste uitdaging in? “Ik weet niet of uitdaging het goede woord is. Ik zoek altijd naar een win-win-situatie. Wanneer onze uitgangspunten overeenkomen met onze partners dan is er meteen een goede klik. Zo doen we veel met hockey; een belangrijke partner in vitaliteit. Helemaal nu mag je het belang van een vereniging waar mensen samenkomen niet onderschatten. Zowel fysiek als mentaal hebben we het dan over een onschatbare waarde. En de verenigingen worden door middel van de Clubbonus vanuit Volvo Nederland en ons groots ondersteund. Maar ook binnen een hele andere tak van sport zijn samenwerking mogelijk: de ICT bijvoorbeeld. Dat heeft weer alles te maken met je online veiligheid. Delen van elkaars visie en tot elkaar komen, daar doe ik m’n best voor.”

En je kan nog wat op je lijst toevoegen of niet? “Ja dat klopt! Eigenlijk drie dingen, want ik ben ook vrijwilliger voor Stappenbelt Specialized Racing Team. Daar verzorg ik voornamelijk het relatiebeheer. Ook geef ik nog wekelijks les op de sportschool Ten Tije. En ik ga mijn netwerk inzetten voor MAX’S Mobility Service Centre. Dat is iets nieuws vanuit de Nieuwenhuijse Groep waar we nu volop mee bezig zijn. Ook binnen de automotive en dat belooft een heel erg gaaf iets te worden!”