Nieuwenhuijse stelt voor: Hennie

Hennie is voor velen een bekend gezicht. Hij is sinds zijn eerste dag werkzaam in Zwolle en kent hier dan ook menig Volvo-rijder en externe klant. We kunnen Hennie het beste omschrijven als iemand met een groot hart voor de zaak, die altijd een stap extra zet en voor iedereen klaarstaat.

14 oktober 2020

Leestijd: 3 minuten

Geliefde collega

Dat dit gewaardeerd wordt en Hennie een geliefd collega is, is ook te merken aan de bijnaam die hij heeft. “Ik word door veel collega’s ook wel opa genoemd. Liefkozend hoor, absoluut. Ze kunnen altijd bij me terecht”, zegt Hennie lachend.

Daar passen zijn werkzaamheden in Zwolle ook prima bij. Hij is verantwoordelijk voor alle onderdelen. Van banden en ruiten tot alle slangen en moertjes die op een auto zitten. Onze collega’s van de werkplaats kunnen veel zelf, maar als ze er niet uitkomen, is daar Hennie. Zo vanzelfsprekend als Hennie het vindt, staat hij natuurlijk ook altijd klaar voor u als Volvo-rijder. “Niet alleen voor onderdelen, maar ook voor de juiste accessoires help ik graag!”

Het begin: 1977

Op de vraag hoe Hennie bij Nieuwenhuijse terecht is gekomen heeft hij een duidelijk antwoord: “Ik werk sinds 1 maart 1977 voor Volvo. Ik ben begonnen bij Furness Car in de functie van monteur en dit is uitgegroeid tot wat ik nu doe. Na het faillissement van Furness Car is de vestiging in Zwolle gelukkig overgenomen door Nieuwenhuijse. Ik werk hier na al die jaren nog steeds met veel plezier”, aldus een trotse Hennie.

Een snelle rekensom leert ons dat we inmiddels al 43 (!) jaar op Hennie mogen rekenen. En gelukkig kunnen we dit nog even blijven doen. 

Hobby’s en dromen

Adem je buiten je werk om ook een en al Volvo?

“Nou, bijna wel! Ik kijk graag naar films en luister naar muziek. Ik wandel en fiets graag door Zwolle, maar ik heb ook een Volvo C70. Dus als het goed weer is, gaat het dak van de wagen en mag ik graag een rondje rijden. Naar het werk fiets ik het liefst, maar als het regent dan pak ik natuurlijk de auto. Buiten het werk om heb ik dus ook wel een plek voor Volvo”

Hennie sluit af met zijn grootste droom: “Ja, ik heb zeker nog een droom! Ik wil nog heel graag een keer naar Volvo in Zweden, daar ben ik na al die jaren nog nooit geweest. Dat zou ik nog echt graag een keer doen.”

Kom in contact met Nieuwenhuijse