Nieuwenhuijse stelt voor: Erik

Wanneer u voor het onderhoud bij onze vestiging in Zutphen komt, dan bent u vast en zeker bekend met Erik. Werkzaam in de rol van Service Adviseur zorgt hij er namelijk voor dat alles geregeld is voor uw werkplaatsafspraak. En mocht u vragen hebben over de werkzaamheden of iets anders aan de auto, dan helpt Erik u graag verder.

12 janauri 2021

Leestijd: 3 minuten

Van stagiair naar service-adviseur

Terug naar het begin. Wie is Erik en hoe is hij bij Nieuwenhuijse terecht gekomen? “Ik woon in het prachtige Brummen met mijn vriendin en dochtertje. Het is heel cliché, maar de tijd vliegt echt met zo’n kleine. Mede door de gezinsuitbreiding wilde ik weer wat dichter bij huis gaan werken. Hiervoor ben ik zo’n 9 jaar monteur geweest en heb ik 2.5 jaar een soortgelijke functie gehad als ik nu heb. Ik ben dus wel vertrouwd met auto’s. Toentertijd was het 13 jaar geleden dat ik stage liep bij Schotpoort in Eerbeek. Nu werkt Ruud Schotpoort als vestigingsmanager in Zwolle en zo ben ik eigenlijk terecht gekomen bij Nieuwenhuijse Zutphen. En Brummen – Zutphen, dat is niet heel ver”, lacht Erik.

En dat bevalt goed? “Jazeker! Ik vind het vooral zo leuk dat we veel Volvo rijders hebben met bijzondere verhalen. De volledig elektrische Volvo 240 of de XC40 Extra White die we hier laatst hadden, zijn daar perfecte voorbeelden van. Zo’n verhaal achter de auto is hartstikke gaaf en heel leuk om met meer mensen te delen. Dan is het mooi om te zien dat de collega’s op marketing daar hetzelfde over denken en we met zijn allen tot iets moois komen. De foto’s zijn natuurlijk ook erg leuk voor de eigenaar. De waardering bij de klant is waar ik het uiteindelijk voor doe en die waardering zie je ook. Mag ik al verklappen dat er een fotoshoot aan zit te komen met een XC40 in een kameleon wrap?” Vooruit dan maar, dat mag.

Voorliefde voor pk’s

Altijd al iets met pk’s gehad? “Ja, maar dan wel in vooral in de letterlijke zin van het woord. Ik heb acht jaar lang in de mensport (paardensport) gezeten. Dat doe ik nu niet meer, nu mountainbike ik ieder weekend.”

Wat hoop je dat het nieuwe jaar brengt? “Wij houden erg van reizen. Zo zijn we naar Mexico, Bali, Thailand en de Dominicaans Republiek geweest. We hopen dat we in de nabije toekomst weer een mooie veilige reis kunnen maken. Een rondreis door de Verenigde Staten staat nog op de to-do list, maar dat is voor later” sluit Erik af.

Kom in contact met Nieuwenhuijse